Sorsfordító Telehold – erős energiákkal áld az ég!

Telehold a Bikában október 24, szerda 18 óra 46 perc.

Ha általánosságban nézzük a telehold feszültségeket hozhat, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.
A Hold most 2018. október 24. 18 óra 46 perckor telítődik Bikában. A Bika földies jegy: türelmes, béketűrő, nyugodt, stabil, elégedett, élvhajhász, realista, érzéki, szenvedélyes, igényes, bizakodó, vallásos, erős, hallgatag, határozott, hűséges, ragaszkodó, naiv, gyerekes, előítéletes, gyűlöli a játszmázást.
Az Elengedésen kívül fontos döntéseket is hozhatunk ezen a napon sorsdolgainkba. Tervezhetjük a jövőt a Skoprió havának Bika teleholdjában. A telihold mindig erősíti az érzelmességet. Átdolgozhatjuk most a párkapcsolati sérelmeket és fájdalmakat is. A nagy mély lelki beszélgetéseknek is ideje lesz.
Figyeljétek az égi üzeneteket, jelzéseket – minden információ hozzáad valamit ahhoz, hogy jó, pozitív és sikeres döntést hozzunk. A megoldatlan sorsfeladatok mindig visszaköszönnek, korrektül oldjuk meg végre azokat.
Az Időkapuban Völjah, a Fényességek karának őrangyala áll. A bőséget és örömöt hozó jupiteri energiákat ural.Megszabadít mindattól, ami alsóbbrendű személyiségemhez köt. Imájával megszólíthatjuk őt: „Völjah Angyal add,hogy abban leljek örömöt, ami nemes és emelkedett.Add, hogy belső energiáim magasztos célok, hasznos tevékenységek felé irányuljanak. Add meg nekem a nagylelkű igazságosság képességét, s egy virágzó sikeres élet kegyelmét. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged. Ámen.”

Az elengedő szertartásokon kívül végezhetünk nagy sikerrel energetikai oldásokat és tisztításokat, rontáslevételt, teremtő szerelmi és pénzmágiát, és tölthetjük kristályainkat, tisztíthatjuk a tarot lapokat is a hold rezgésében nagy eredménnyel!
Fordítsunk lelki munkára legalább tíz percet ezen a napon és szenteljük ezt az időt önmagunkra. Legyünk mértékletesek és gondolkozzunk reálisan.
Az Uránusz újító energiáival szintén bekapcsolódik az aktuális teleholdba, erős impulzitást hozva ezzel az energetikai rendszerekbe. Elemezd át hogyan kezeled a kapcsolataidat, és a pénzügyeidet. Milyen váltást változtatást lehetne eszközölni,hogy ezekben a kérdésekben minden jobban menjen. Bontsd le a szaturnuszi merevséget, a korlátozó rossz mintákat is vesd el!Ha érzelmi síkú évünk van, ne az építkezésben éljük ki magunkat. A szívügyeknek adjuk az energiát, a törődést és a szeretetminőséget. Érezd meg cselekedeteid felelősségét.
Ha elakadtál oldással, és útmutató tarot tanácsadással várlak! A Vénusz Évének harmóniáját keresd és állítsd vissza a szívmágnesedet a jó irányba. Itt az ideje változtatni, forduljunk a Fény felé!

Áldásos Teleholdat kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Messengeren és sypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php?fbclid=IwAR0-hYhps3YMP_DUHWrfF_Bo2SZ6rPLgw7FVsouuYVm4Z5C4b349Fz-SsRo