A sors útjai kifürkészhetetlenek, vagy mégsem?!

Mert minden tökéletes Isteni terv szerint halad!Aminek meg kell történnie, az megtörténik – a rendelt időben. A sorszerű dolgokat át és meg kell élnünk, hogy tapasztaljunk és kidolgozhassuk a karmikus ügyeinket.


A minap egy magán beszélgetésnek voltam fül és szemtanúja.Nem hallgatóztam, mellettem álltak a beszélgetőpartnerek….
A kis hölgy nagy dilemmában volt azért, mert a barátai (egy hozzá hasonló fiatal pár) összeköltözni készült, s őt választották maguk mellé lakótársnak. A bérlet, amit ki szerettek volna lévén két szobás – ismerve a mai albérleti árakat, felesbe fizetve előnyösebb, méltányosabb talán – a második szobát ő bérelte volna ki a tulajtól.
A fiú, akivel a beszélgetést folytatta – amint jeleztem az imént – igencsak lebeszélte erről… mondván: mi lesz, ha összevesznek a társak, s a hölgy – Erikának szólította, lásd a továbbiakban Erika – egyedül marad, mert szétköltöznek, s ez szerinte igencsak megnehezítené az árkülönbözet fizetését, hiszen egy bérből él, lehetetlenné tenné az ott-tartózkodását.
Megjegyezte még, hogy nagyon rossz ötletnek tartja, s kezdte lebeszélni róla a kislányt…aki volt vagy 17,18 talán épp.
Erika zavarában (azzal a bizonyos női hatodik érzékével érezhette már-már mit is akar a férfi tőle…) lefelé nézett, „nem nézett fel a fiúra”, (milyen érdekes is a magyar nyelv…) – aki talán mindezt udvarlásnak szánta, ez az előszoba lehetett talán nála, a „lebeszélő taktika”, s követte volna még aztán talán az, hogy esetleg vele, mert ő kitartana…de itt a vége. A lány közölte vele, hogy majd még gondolkodik a dolgon, (passzolt!) de semmiképp nem akar most a barátai nélkül lenni.
A fiú leállt hirtelen ekkor a többi mesével… zavarában másra terelte a szót…nem harapott rá a lány a feldobott labdára…


A fejembe se fordult meg, hogy közbeszóljak…pedig ‘láttam’ a történéseket előre… A fiatal pár férfi tagja az összeköltözés után kedvet kap Erikára, s nagy szerelmével zaklatni fogja…így a kislány fog elköltözni, nagy csalódottan… (habár nem fogja említeni a dolgot a barátnőjének!) S jöhet vissza az előbbi fiú: Nah’ ugye, hogy megmondtam szövegével nyeregbe érezve magát, s gondolva, hogy: már-már el is fogadná a vigasztalására is a lány… De mégsem, mert oly nagy gondban mégsem lesz, hogy azzal jöjjön össze, aki beprikézsiázta ezt neki. Okosan továbbáll majd, s talál egyből lánytársakat magának, szinte egy-két nap múlva…megint lesz lakása, nyugalma, otthona.
Nem léphettem közbe, és nem szólhattam bele, hiszen azzal elvettem volna tőle a megtapasztalás tanulságait… És nem is kérdeztek. Tehát a szabad akaratot tisztelve egy biztató mosollyal néztem bele a lány szemébe, s ennyit mondtam csak: A végén minden rendben lesz…
Meg sem lepődtem, amikor visszamosolygott, és fejét kissé megbillentve biccentett egyet, mint aki érezte volna ő is azokat a képeket, amiket láttam az aurájában, amíg a fiúval beszéltek…

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php