Ha hiányzik valami az életedből…

Teremtő doboz

Egy varázslatos technika Neked!
Bármilyen dobozt választhatsz – készíthetsz magadnak, ami tetszik. Lehet kicsi, nagy, hosszú, vagy ovális, akár kerek. Meg is veheted, de el is készítheted. Lehet olyan doboz is, amit ajándékba adtak, vagy éppen olyan, amiben valami olyan dolog volt, ami nagyon tetszett neked. Át is alakíthatod kicsit, ragaszthatsz is rá dolgokat, vagy be is burkolhatod szép színes papírral. A lényeg, hogy számodra egy nagyon szép kis doboz legyen – ez lesz a te ‘Varázs szelencéd’ mostantól.

 


Ebbe a dobozba tégy bele minden olyan érzés, tárgy vagy esemény képét amire vágysz. (Lehetnek ezek saját, vagy nyomtatott képek is.) Amikor arra vágysz, hogy az őrangyaloddal beszélgess vedd elő megint – meditálás közben a varázsdobozoddal foglalatoskodhatsz. Csak akkor használd, ha örömödet leled benne! Adj időnként energiát annak amit benne tárolsz – időnként nézegesd át a dolgokat, tartsd a kezeidben és gondolj arra, hogy ami benne van az: VAN! Már megvan! Már a tiéd! Uriel Arkangyal, manifesztációs angyali áldását is kérheted, hogy adjon energiát neki a megvalósulás érdekében. Lehet a dobozba teremtő köveket, kristályokat is tenni – a lényeg, hogy ereje nagy legyen! Tárolhatod az nappalidban, a hálódban, de a szerelmi, avagy a szent mágikus oltárodon is. Ne mutasd meg senkinek, és ne tudjon róla senki se! Csakis a te titkod legyen, hogy létezik.

Ha úgy érzed, hogy nincs elég erőd hozzá – teremtő mágiákkal, blokkoldással és energetikai szint emeléssel kereshetsz bátran.
Van amikor egy nehéz élethelyzet tesz akadályokat elénk, olykor nagyon jól jön az angyali segítség. Szentelj időt és energiát a csodavárásnak!

 

Szeretettel kívánok varázslatos perceket hozzá!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás.
Angyal mágiák – spirituális technikák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php