Harmonizáló energetikai terápiák

A tisztító energia áramlással az egyensúly és a harmónia teremtődik meg a testben.

„Tartsd magad tisztán és fényesen: te vagy az ablak, melyen keresztül a világot nézheted.” George Bernard Shaw

Az aura – az embert körülölelő energia burok. Az aura nap, mint nap szennyeződhet a külső befolyásoktól, pszichés támadás is érhető, ami zavarodottságot is eredményezhet. De keletkezhetnek rajta lyukak, rések, szakadások. A sérülések energiaszivárgást eredményezhetnek, ami pedig elgyengüléshez vezet. A félelmeink görcsöket, zárlatokat okoznak bennünk. A stresszes életmód, az állandósult félelmeink, negatív gondolataink következtében az energia vezetékeink összehúzódnak, a csakrák beszűkülnek, ezáltal az energiaáramlás lecsökken, bizonyos esetekben meg is szűnik. Ha sérült az auránk, akkor még könnyebben be tudjuk vonzani a negatív dolgokat. Amikor az energetikai rendszerünkben probléma adódik akkor az egy idő után a fizikai testben is manifesztálódik, megmutatkozik: betegek lehetünk és különféle nehézségeink adódhatnak miatta. Az aura tisztításával elengedjük a múltat, és képesekké válunk a jövőbe tekinteni.

MÉLY AURA TISZTÍTÁS, CSAKRA HARMONIZÁLÁS.

A terápia fél órás programban igénybe vehető, havi egy alkalommal javasoltan alkalmazható. Akkor van szükség a terápiára amikor az ember kibillen az egyensúlyából, megbetegszik, energia hiányban szenved, fáradékony,  vagy kedvetlen.
Ha csakráid harmonikusan működnek a személyiséged kiteljesedik azokon az életterületeken, ami az adott csakrával van összefüggésben. Ha rezgésszinted magas, akkor mindenben kreatívabb leszel, örömtelibb lesz a léted, életerőddel emelkedik a teremtő erőd is. A tiszta csakrákkal az életenergiáid szabadabban fognak áramlani, mely alapfeltétele a testi egészségnek, és erősödik tested öngyógyító képessége is. Megszűnnek az alvászavarok, kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb leszel.
A Csakra-aura harmonizáló és tisztító terápiával megszabadul a tested és a lelked a negatív, ártalmas, mérgező rezgésektől. Kapcsolataid is jobban alakulhatnak, az anyagi létben is biztosabb leszel.
Ha úgy érzed szükséged van a terápiára, szeretettel várlak a harmonizáló programra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php