Ne ítélj el senkit, és ne ítélj meg senkit

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! – Máté 7:1

Ne ítélj meg senkit, addig amíg nem voltál a helyében. Mert nem tudod az indokokat, nem ismered az életét, s nem ismered a történetét. Fogalmad sincs arról, hogy minek a megtapasztalására szerződött, és milyen inkarnációs tanulnivalót választott-írt meg magának szabad akarattal.

Soha ne ítélj meg egy olyan ember, akit nem ismersz. Engedj teret neki, abban hogy megtapasztalja úgy az életét, amilyennek szeretné. Van, amikor azt látjuk, hogy valamely embertársunk elkövetett valamit ami szerintünk helytelen, hajlamosak vagyunk azonnal ítélkezni felette. Viszont a magunk által elkövetett vétkeket, bűnöket – nevezzük tévedésnek őket! – legtöbbször észre sem vesszük.
Ne engedd, hogy ítélkezzenek feletted! Az ítélkezés mindig arról szól, hogy elrontsa a kedvedet, vagy hogy összenyomjon és az önbizalmadat, az önbecsülésedet elveszítsd vele. Meghallgathatod ezeket a kritikákat de ne fogadd be őket, ne hagyd, hogy mások irányítsanak. Azt tedd, amit a te szíved-eszed diktál. Ne feledd: Amit megbélyegzel, az téged fog megbélyegezni, és amit elítélsz, egy napon azzá válhatsz. Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek! Amilyen ítélettel ti ítélkeztek, olyannal fognak majd fölöttetek is ítélkezni. – Ugye ismerősen cseng ez a krisztusi mondás?!
Mindenki a saját harcát vívja, légy tehát kedves mindenkivel. Az Univerzumnak mindig van egy ideig tűrése – hagyja a megtapasztalást. Ha valaki rossz úton jár önmaga írhatja jóvá jó tettekkel, cselekedettel a tévedéseit. Ha nincs erre indíttatás – elkezdődik egy idő után a sorszerű tisztulás. Egy olyan folyamat, amit egyesek büntetésnek vélnek, mások pedig jóvátételi időszaknak. Egy biztos, mindig minden kiegyenlítődik ezen a világon, vagy előbb, vagy utóbb, mert rend a lelke mindennek.
Törődj a saját sorsoddal és engedd meg magadnak, hogy az életben minden örömben áradjon feléd – Éld meg és tapasztald meg az életedet, örömben, fényben és szeretetben!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php