A gyermek Isten ajándéka

Ahogy születsz, úgy élsz!

Személyiségünkről sok mindent elárulnak születésünk körülményei, rengeteget számít, hogy különleges módon jövünk-e a világra.  A sima születés arra utalhat, hogy az illető nem hozott magával előző életeiből olyan karmát, amely mostani életét extrémmé – például szokatlanul sikeressé vagy nehézzé – tenné. Ám a szülés, születés körüli bonyodalmak, netán a csecsemő átlagtól eltérő külseje szimbolikusan jelezhetik, hogy különleges életút vár rá.


Sokan kértetek tőlem névelemzést születendő babátokra. A névválasztás sorsikus dolgokat, a  születési dátum meghatározó életciklust vonz. Ha szeretnéd tudni milyen sorsfeladatokkal született le szerelmetek gyümölcse, kérhetsz személyre szóló elemzést: számmisztika, asztrológia. Az elemzés az ezoterikus gyermeknevelésben is segíthet a szülőknek. A csemetéd nyitott könyv lesz előtted: jobban megérted, ráhangolódva  sokat tehetsz érte. Inspirálhatod, motiválhatod hogy a sorsutját sikerese megélje.
Ha pedig nem jön az a bizonyos gyermekáldás, energetikai blokkoldással, angyalozással  is kereshetsz: ránézünk a miértekre. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu