Ma is ünnepelhetünk!

Nemzetközi Férfinap – november 19.

„Férfinak lenni felelősség és csodálatos feladat!”- Marie Clarence

1960-as évek óta tartottak a világ számos országában férfinapot november 19-én. Nemzetközi Férfinapot először 1999-ben hirdettek az ENSZ támogatásával. Az esemény világszerte nagy elismerést kapott a férfiaktól. A Nemzetközi nőnap mintájára, a férfiak is megérdemlik, hogy évente egy napon elismerjék, megünnepeljék őket.


A Nemzetközi Férfinap céljai között szerepel a férfiak és fiúk egészsége, a nemek közötti kapcsolatok fejlesztése, a nemek közötti egyenlőség elősegítése, a pozitív férfi példakép kihangsúlyozása.
Egy olyan nap, ami alkalmat ad arra, hogy megünnepelhessük az elért eredményeiket, tevékenységüket a családban, a munkahelyen, a betöltött szerepüket a közösségekben, a barátságokban, a házasságok működésében, a gyerekekkel való törődésben.
Magyarország először 2009-ben ünnepelte meg a Nemzetközi Férfinapot. Mivel kedveskedjünk?  Az ajándék igazából bármi lehet egy kedves ölelés, finom vacsora –  engedd szabadjára a fantáziád. Ma különleges ajándékkal készülök, a megérdemli, lepd meg valamivel a párodat Te is.  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu