Asajah spirituális tanácsadás Hölgyeknek!

Légy figyelmes arra, amit teremtesz!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet és igazsággal a hazugot. – Dhammapada


Bármilyen szürke hétköznapról van szó és bármilyen rutinszerű feladatról, tudatosan: élj és cselekedj szívből. Tetteidbe tegyél egy csipetnyi kedvességet, mosolyt, majd fűszerezd meg egy kis humorral. Mindezt tedd bele a gondolataidba, szavaidba, viselkedésedbe. Figyelj arra mit és hogyan beszélsz magadról és másokról. A sajnálat, féltés, aggódás helyett pedig érdeklődéssel megértéssel és odafigyeléssel fordulj mások felé.
Ez élet rövid: zárd ki a visszahúzó gondolatokat, ne foglalkozz ostoba pletykákkal, búcsúzz el azoktól, akik érkezik a lelked, azokkal töltsd az idődet, akikre bármikor számíthatsz. Vedd körül magad olyanokkal, akik segítenek megvilágítani az Utadat.
Hozzám bármikor fordulhatsz, az alábbi ügyekben kereshetsz bizalommal: https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/Szeresd Önmagad, tegyél jó dolgokat, bocsáss meg mindig, ne árts senkinek, légy pozitív. Mindent amit hiszel, érzel és gondolsz az életedbe vonzod: sorsod varázslója vagy! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu