A Halak Újhold váratlan fordulatokat is hozhat!

Hallgass a megérzéseidre, és tedd azt, ami jól esik!

2021. március 13. 11 óra 21 perckor a Halak Újholdat üdvözölhetjük. Ez a szombat a tervezés ideje lesz – mielőtt új dologba kezdenél az elengedést se felejtsd el, merj szembenézni a valósággal. Gondold végig mit viszel bele az új életkörödbe. Kit, és mit engedsz el. Hozd magad harmóniába – törekedj a belső béke állapotára. Hallgathatsz meditációs zenét, sétálhatsz egyet a természetben, vagy vehetsz egy nyugtató relax habfürdőt is ha szereted.

Fókuszáld a gondolataidat, az energiáidat az új születésére.  Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor nagy vágyat érzünk, hogy új dolgokba kezdjünk bele.  Ha kicsit lecsendesedsz az újholdas energiákban remek megérzéseid, kreatív ötleteid, jó felismeréseid jöhetnek. Hallgass a belső hangodra. Gondold végig terveidet, sorsutadat. Elemezd magadat, hová, merre szeretnél menni, mit szeretnél elérni. A hogyan továbbokra segítőidtől útmutató válaszokat kaphatsz.
Teremtő angyalmágiákkal is készülhetsz.
Ezen a napon az Időkapuban Hajajél őrangyal fog tartózkodni, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából imagináld őt, ha elakadnál az életedben. Segít megtalálni a helyes életutat – a karrieredben, a munkádban.  Az életlátásodat tisztíthatja, a kiegyensúlyozottság állapotát hozza el számodra.


Érdemes lesz önvizsgálatot tartani, de kapcsolatgyógyításra is remek az alkalom. Van akinek romantikát hoz az Újhold,  aki a  meghittségre vágyik, és és lesz ahol vitákat hordoz, konfliktushelyzetekbe torkolhat a kommunikáció – ügyelj és tartsd fenn a harmóniát.  Vita helyett  jó ötlet mély lelki beszélgetésekkel át és megbeszélni a dolgokat és közösen megoldani a feladatokat. 
Fogyasszatok sok tiszta vizet, mossátok át a veséket. A vese páros szerv, a második szív, kapcsolati szerv. Pénzügyi kérdésekben is légy körültekintő.


Mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez a holdállás.

A kristályköveidet, ásványi ékszereidet hideg folyó víz alá téve tisztíthatod, majd fel is töltheted a csodás újholdas rezgésekkel.
 Újhold napján a tértisztítás is nagyobb erővel hathat, és az energetikai tisztításokra is a legjobb nap van ma.  Angyalmágiával is kereshettek.  Szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!
Gondoskodó szeretet energiával vedd körbe szeretteidet, és tölts minél több időt azzal, aki számodra kedves! Egy kis esti romantikus séta is jól eshet…
Csodás hangolódást kívánok a misztikus rezgésekre!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu