A jótanács elérte a célját…

KIVÉTEL NÉLKÜL  MINDEN BETEGSÉG A LELKI ÉLET ELFOJTÁSÁNAK A KÖVETKEZMÉNYE.
http://asajah.hu/betegseg-lexikon/

Régi kedves ismerősöm panaszolta a minap hogy a párja tüdőrákban szenved már egy jó ideje. Azt mondta, szó szerint idézem:“Megküzdünk a döggel!
Ez így nem lesz jó – mondtam. A tüdő gondok mindig a szomorúsággal kezdődnek, a szívcsakra akarati oldala épp ott van.
Betegséglexikon: Tüdő betegségei – Búskomorság, bánat, félelem az élet befogadásától. Nem érzi méltónak magát a teljes életre. Szomorú vagy, nem érzed magad elég szabadnak. Tüdő: szabadság, kapcsolat a külvilággal, kommunikáció, vitalitás.
A legjobb módszer a pozitív életszemlélet, az megtalálni amiért érdemes élni. Az én-szeretet rezgését átélni, a szívszeretet létezni.
Segíteni örülni a társadat, szeretettel átölelni, és inspirálni arra, hogy értékes, és szerethető számodra.  Erősíteni a szövetséget, bátorítani a lelket a pozitív jövőképre. Együtt tervezni, szövetségben, leli békében haladni. Nem küzdeni kell, hanem: szeretni! Szeretni az életet, a sorsot, a szeretet terében létezni. Állj mellé, és szeresd – mutasd ki a szereteted! És a jótanács gazdára talált.
Így teszek – könnyes szemmel jegyezte meg. Ezt nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen…hogy attól lehet, mert sokat veszekedtem, irányítottam és fölé kerekedtem…Szégyellem magam… hogy miattam, keveredett bajba a férjem…hosszú-hosszú éve óta nem jól bántam vele.
A lényeg, hogy most tégy érte, értetek – érted? – kérdezem vissza átölelve, vigaszt, erőt adva az ismerősömnek. Aki megfogadta hogy változtatni fog, és a benne lévő lélekre hallgatva igazi társa lesz az emberének igazi, őszinte szeretettel.
Nincs áttét – így angyali energiával támogatni fogom, a teljes felépülését. Szeretettel léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu