A jövő év kristályköve

A Szodalit 

A szodalitot sokan Szent Mihály kövének tartják. A csodás kő  a torok csakra ásványa. A 12 mesterkristály – ametiszt, hegyikristály, tigrisszem, rózsakvarc, szodalit, citrin, labradorit, pirit, szugilit, rodokrozit, csaroit, tejkvarc – egyike. Erős stressz és szorongásoldó hatása közismert. Az önbizalom kövének is szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Rávilágít a saját hibáinkra és segítségével világosabban láthatjuk az elérni kívánt célokat.

A szodalit felszabadítja a feszültséget, a félelmeket, és minden negatív érzelmet, és segít átalakítani azokat a bizalom, harmónia és egyensúly érzéseivé, mely átjárót képez a megvilágosodáshoz.
Segít kapcsolódnod intuitív képességeiddel. Erősíti az intuíciót, a megérzéseket. Segít az angyalokkal és égiekkel való kommunikációban. 
Növeli az erőt és az energiát, amelyre szükséged van a magasabb szintű tudatosságba történő eljutáshoz. Ez a kristály tökéletes társ a lélek utazásaihoz és meditációkhoz is.
Megnöveli az immunitást, így megvéd a különböző betegségekkel szemben is. Javítja az emésztést, csökkenti a magas vérnyomást. Segít még alvási problémákban, utazási betegségeknél, a szorongás leküzdésében és májtisztító hatása is van.

Egyensúlyban tartja az anyagcserét, tisztítja a nyirokrendszert és a szerveket. Serkenti az immunrendszert.
A szodalit a hűség köve, segít leküzdeni a kísértést, és kitartani önmagunk, elveink, érzelmeink mellett.
Viseljük hosszabb távon ékszerként, használhatjuk meditáció közben is úgy, hogy a homlokunkra tesszük, ha Mihály arkangyalt idézzük vegyük a bal kezünkbe.
Szeretettel ajánlom ezt a csodás kristályt! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós – önismereti tanácsadó
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: