Figyelj, érezz és tapasztalj!

Fókuszálj a céljaidra!
A boldogság magas szintű energia. Ha mindig másra hallgatsz, ha más véleménye a fontos, akkor sosem fogsz megtapasztalni új dolgokat. Az ő életüket fogod élni, ami nem a te életed és nem a te utad. Járj a saját utadon, azt nézd, hogy neked megfelel-e vagy nem. Figyelj a lépteidre, hallgass a megérzéseidre és tapasztalj. A saját utadat járván átéled a tapasztal szerzés örömét vagy bánatát. Olyan új tulajdonságokat fogsz felfedezni magadban, amelyekkel eddig még nem találkoztál.
Többre vagy képes, mint hinnéd.
Ha elakadsz, elbotlasz még mindig felállhatsz és mehetsz tovább. Sőt: fel is kell állnod és menni tovább. Ahogy egyre többször akadsz el, egyre éberebb leszel és jobban észre fogod venni a buktatókat. Ennek az lesz az eredménye, hogy ezután már ösztönösen ráérzel dolgokra, melyek azok, amelyek nem szolgálnak téged. Melyek azok, amelyeket el kell kerülnöd.

Tehát mi a dolgod? Indulj el az utadon, valósítsd meg az álmaidat, az elképzeléseidet. Mindeközben figyelj, érezz és tapasztalj! Jól fogod érezni magad, meglátod!
A boldogság magas szintű energia – ha ragályos, minél többen kapják meg, annál jobb. Hallgass sok jó zenét, a rezgésszint emelőket se felejtsd el. Táncolj és örülj az életednek. Hergeld magad pozitívra, és derűsre. Az élet szép oldalát figyeld.
Ne pazarold az energiáidat a rossz fordulatokra. Ne osztogass meg negatív linkeket, és ne hallgass panaszkodó embereket – ne vedd át a megváltó szerepét. Inkább folytasd az önvidítás légkörét.
Figyeld meg milyen pozitív tulajdonságaid és képességeid vannak, és örülj annak, hogy milyen nagyszerű vagy. Jutalmazd meg magad néha valamivel, ami számodra szép és jó lehet. Maradj pozitív, életvidám – magas rezgésszinten, sikeres lehetsz! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós – önismereti tanácsadó
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: