A konzultációs ülésekről

Kérdeztétek többen is….

A tarot konzultáció több mint egy általános jóslás. Opciókat közöl, információkat ad – rejtett utakra világit rá! – lehetőségeket mutat.. Nálam a Kazanlár-féle misztikus-mágikus tarot lapjaival ismerkedhetsz meg. Használok még Atlantiszi tarot kártyát, de angyali üzeneteket kérhetünk az Angyal kártyától is.
A tarot lovagrend tiszteletbeli tagjaként elmondom azt amit tudnod kell – a jót a rosszat is. Lélekfejlesztőként azt is, hogy hogyan változtathatsz. Angyalterapeutaként Angyalmágiákkal ismertetlek meg, ha nagy az elakadásod energiával segítek, ha blokkba ragadnál, akár terápiás foglalkozásokkal.


Minden kedves kliensemnek energetikai szint emeléssel kedveskedek energiagyógyászként.
Megnézhetjük miért kerültél betegségbe, milyen lelki probléma mélyült el, s íródott át a fizikai testbe –  és alkalmazhatunk gyógyító energiakezelést is.
Készíthetünk elengedő, teremtő mágiákat, de végezhetünk tisztító, feltöltő meditációkat is.
Párkapcsolati elemzésnél szerelmi jóslást, de kapcsolati tanácsadást is adok – személyre szólóan, a női léted megélésben kaphatsz hasznos infókat.
Végezhetünk tértisztítást is, ha ott ahol vagy nem lenne tiszta a tér – entitánsokkal, szellemekkel együtt élni nem jó dolog – rossz ómen. Sikeres dolgokat-szerencsét hozhat egy “felfényezett” megáldott, megszentelt  energetikai tér.
A feng-shui szerint segíthetek átalakítani a lakásod, hogy pozitív dolgokat vonzhass be – bemérhetjük, és levédhetjük a negatív zónákat is, ahol nem igazán szerencsés tartózkodni.

Spirituális emberként a pozitív életszemléleted erőt ad a kihívásokhoz. A sorsodat te alakítod, te építed – minden feladatmegoldás előrevisz. Ha kíváncsi vagy honnan hová tartasz, mi van előtted,   a Sorselemzésben megismerheted mit vonz a születési neved,  hogyan életet éltél előző életedben, a mostani inkarnációban mi a feladatod. Milyen élettervet írtál meg magadnak a segítőiddel, a mostani megtapasztalásokra.

A másfél órás üléseben, foglalkozásban használok tarot lapokat, ingát, pálcát, számmisztikát csipetnyi asztrológiát – auraolvasást.
Lehet, hogy nem azt fogod hallani, amit szeretnél, de avatott  spirituális mesterként mindenképpen azt mondom, ami előrevisz. Alkalmazhatunk különféle terápiákat is, megtaníthatlak meditálni is. Ha úgy érezd, hogy itt az idő továbblépned feltétlenül keress meg ez évben.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterius, exoterikus Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu