A lezárások és a kiteljesedés fényében!

December 8-án 05:09-kor teljesedik ki az Ikrek telehold energiája

A Nyilas-Nap és az Ikrek-Hold feszül most egymásnak. A negatív, romboló, ártó gondolataidat most is hessegesd el. Emeld magad pozitív megerősítésekkel egy magasabb tudat-és érzelmi szintre. Okosan légy megértő és együttérző. Félreértések, elértések tisztázására is kedvező energiák lesznek. Kapcsolat gyógyításra, gyógyító beszélgetésekre alkalmas a téridő minősége.

Az Ikrek-Holdban az elengedéshez kapunk nagyobb impulzív rezgéseket. Fontos, hogy zárjuk le a sérelmeket, és hangolódjunk a pozitív sikereinkre. Kapcsolódásaidban szeretetteljesen és empatikusan közeledj. Emlékezz: mindenki a saját harcát vívja, légy kedves mindenkivel. Törekedj a higgadtsága, kerüld a vitás helyzeteket. Légy tudatos és szeresd magad, engedd el azt, aki mérgezi a lelked – hangolódj a karácsonyi szeretetünnepre. Elengedéssel, szívcsakra blokkoldással, kapcsolati tisztítással most is  kereshettek.

Az elengedő szertartás  után – őrangyalod inkorponálásával egy magasabb mágikus szinten imagináld a vágyaidat. Az Időkapuban Imamjah őrangyal fog tartózkodni. A Fejedelemségek Karának őrangyala Haniel arkangyal uralma alatt áll. Imamjah marsi és vénuszi energiákat ural – dinamikus energiája felszabadító hatással bír. “Imamjah angyal a Te mértéked szerint cselekszem, Önmagam és rokonaim, mindenki számára új Édent szeretnék alkotni, világosíts meg kérlek, hogy tökéletes eredményt érhessek el. Szeretlek téged – ámen.” Imájával kapcsolódhatsz hozzá, majd mond el a kérésed. A hála és a szeretet rezgésén emelkedett lélekkel – a köszönet se maradjon el.


Tarot lapjaidat, és kristályköveidet, ásvány-ékszereidet is tisztíthatod és töltheted most  magas rezgésszintre. Légy tudatos megélő és töltsd fel magad is a telihold tiszta rezgésével. Tervezhetsz egy kellemes romantikus programot is erre az estre kedveseddel. Kapcsolatépítésre, ismerkedésre is remek időben leszel. A közlekedésben most is légy nagyon figyelmes. A magas energetikai szinten lévőknek csodás profetikus meglátásai lehetnek ebben az időben – az égiek zseniális üzenetekkel áldanak meg.
Elengedő szertartásokkal, új élet programozó energetikai agykontrollos meditációval szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Misztikus teliholdas ráhangolóst kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu