A Mars az Ikrekbe lép, dinamikusabb időszak következik!

Március 4-én a Mars bolygó az Ikrek levegős jegyébe lép és április 23-ig ott is fog tartózkodni. A Mars az Ikrekben az intellektuális ügyesség taktikájával ajándékozhat meg.


Most majd jobban átláthatod, megtervezheted az életed.
Nagy erővel, lendülettel nekiláthatsz feladataid megoldásához. Fontos, hogy ne szórd szét magad, összpontosítsd a terveidre – vizualizáld azt amit el szeretnél érni, amit meg szeretnél teremteni.
Fókuszálj a feladatodra – készíthetsz magadnak tervezetet is, ha vizuális típusként könnyebben átlátod a helyzeted.
Önelemzésre is kitűnő időszak – szembesülj a félelmeiddel, gátjaiddal, blokkjaiddal és engedd el őket – oldó, blokkoldó energetikai tisztítással is kereshetsz, ha egyedül nem megy. Leírhatod azt, ami nyomaszt, és elégedheted, majd kiszórhatod a friss márciusi szélben.
Mihály arkangyal is sokat segíthet az elengedésben – ha imaginálod kiemeli a félelem és szorongás rezgéseidet, hogy újra valódi, örömteli önmagad lehess.

Tanulásra, olvasásra is erős késztetést érezhetsz majd jobban – önfejlesztésre is alkalmas lesz ez az időszakban.
Egyre jobban vágyunk a kommunikációra, a kapcsolattartásra – randevúkra, baráti beszélgetésekre, rokonlátogatásokra.
Feszültségek is generálódhatnak: Kerüljétek a szócsatákat – az érzelmi zsarolást és a bűntudatkeltést – ezek mind-mind buta emberi játszmák, s csupán csak felesleges energiaveszteséggel járnának. A spirituális ember tudatos üzemmódban, harmóniára törekvő vággyal, felnőttként éli meg a mindennapi megtapasztalásokat.
Mozgásigényedet a szabadtéri mozgásban, kirándulásban, sportban kiélheted az egyre jobban felmelegedő, tavasziasra forduló időben. Ha érzelmileg is rugalmas vagy nyitottabbá és szerethetőbbé is válhatsz.


A marsikus erők erős hitet, és késztetést adnak – nagyobb tenni akarással látnak el – ha nem így lenne: Önbizalom erősítéssel szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket! Ha magabiztos vagy, céltudatosabban haladhatsz. Ha erős az akaratod a rezgéseddel vonzod a megvalósíthatót. Ne hagyd, hogy levegőnek nézzenek, állj ki magadért, és a céljaidért.
Sikeres megvalósítást kívánok minden megkezdett, pozitív ügyedhez! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu