A Merkúr a Halakba lépett!

A Merkúr február 10-én a Halak jegyébe lépett és április 17-ig itt is fog tartózkodni! 

A Merkúr a kommunikációra, az intelligencia,  a logika, az értelem princípiuma nem különösen érzi magát jól a Neptunusz uralta Halak jegyében. Az Uránuszhoz hasonlóan, a Neptunusz sem tiszteli a előírásokat, de szabálysértés helyett megoldatlanul hagyja őket, ezért is a a csalás szimbóluma. Hatalmas ösztönös megérzéseket, különösen fejlett képzelőerőt, titokzatosságot, túlérzékenységet és médiumi képességeket biztosít. Az ábránd, a fantázia és a lelki világ bolygójaként a sebezhetőségünkre utal, valamint a belső törekvéseinkre és aggodalmainkra. A Neptunusz elhelyezkedése a születési horoszkópban minden olyasmit jelent, amit nem szeretnénk látni és ami miatt színlelünk. A Halakat uralja. A görög mitológiában Poszeidónhoz, a tenger istenéhez köthetjük. Kedvez az okkult tudományoknak, a szenteskedőknek, a titokzatos dolgoknak és a sarlatánságnak, intrikának is.

Ezen időszak alatt előfordulhatnak egymás melletti elbeszélések, félreértések. Feledékenységgel is számolni lehet és bizonyos pontatlanság is elfordulhat. Egyeseknél a gondolkodásmód is zavarossá válhat. Szétszórtabbak lehetünk. Számolni kell csúsztatásokkal, álságos hamisságokkal, hazugságokkal, és ügyelni kell a csalókra is.
Viszont felerősödhet a látnoki képesség, az előre megsejtés, megérzés is. jóslásra is kiváló időszakban. Másokra jobba rá tudunk csatlakozni, jobban meg és át tudjuk érezni problémájukat
Ez az állás segíti az írók és a festőművészek  munkáját. Spirituálisan  alkalmassá tehet a téridő a mély meditációkra is.  De nagyobb teret kaphat ebben az időben a zene és a tánc az életünkben.  Képzeld csak el, ha csak dudorászol az már jó dolog – vidáman szép az Élet!
Álmainkon keresztül  fontos égi üzeneteket kaphatunk éjjelente – az álomnaplót  ne felejtsd el! Legyünk kreatívak és merüljünk el még jobban belső világunkban. Fejlődjünk és tanuljunk szellemi segítőinktől.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás.
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php