Növőholdas hetünk lesz!

Heti tarot
Február 11-től 18-ig

Bízz magadban, csodálatos spirituális képességeidben, s célodat nem vétheted el.

„Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A hét eleje a föld minőségnek kedvez.
A Pápanő  II.
Intuitív megérzéseidre hallgass – láss a szeretet szemével.
Beragadt élethelyzetek mozdulhatnak meg, kapcsolati rendszerünk is változóban lehet. De mindenért tenni kell és érdemes. Gondold végig és cselekedj. Fontos tanításokat is kaphatunk az égiektől, életünket miként tehetjük jobbá. Ha a komfortzónádat elhagyod másképp látod a világot. alakítani, változtatni mindig lehet. (A Hold a Bikában jár.)

 A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Torony X.
A változás az élet velejárója.
A hét közepe felé felé a Mars Uránusz együttállás miatt a technika ördöge is beteheti a lábát – ami elromlik, az el is romolhat.De a marsikus energia konfliktusokat is hozhat – családi és kapcsolatai dolgokban. Nagy változásokat generálhatnak az energiák – dönts és lépj, nehoyg más tegye meg helyetted, mert nem biztos, hogy örülni fogsz annak amit kapsz. Jobb, ha te alakítod a dolgokat. Legyen bátorságod és erőd végre felvállalni önmagadat. A célirány adott, a lehetőség ránk vár. Jó hírek is érkezhetnek. Nem ajánlatos műteni a a vállakat, a légcsövet és a tüdőt. (A Hold az Ikrekben.)

A hét vége a víz minőségnek kedvez.
A Nap XIX.
A tiedhez fűződő jó viszony boldogságot hozhat.
Légy hálás mindenért, és ünnepeld az életed. Ha azt csinálod amit jó szível végzel, abba sikeres leszel. Terápiás fejlődési lehetőségeknek jó ideje lehet a hétvége. Munkánk, feladataink most boldogságot hozhat. A kulturális program és a családi együttlét most is harmóniára inspirálhat.Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a melleket. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A  hét végén beköszönő Vénusz Neptun szextil segíti a tudatos elindulást. Ha elindultál az Univerzum támogatni fog – minden nap tégy egy lépést céljaid felé. Kezdj élni és higgy magadban, bízz a gondviselő lények segítő erejében. Az Angyalok vigyázzák minden léptedet – ha jó úton haladsz áldásba érsz. Figyelj a jelekre és élvezd az életed!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php