A Merkúr bolygó elindul végre égi útján!

Vége a tolatásnak!

Az október 13.  óta retrográdba levő Merkúr újra aktívba vált. November 3-án megállt  tolató mozgásában és november 4-én aktív mozgásra vált.

A megrekedt ügyek lendületet kapnak, a gondolatok ismét összeszedettebbé válnak, kedvet kaphatunk a mozgáshoz is. Új tervek, új célok felé, inspirálódhatunk –  egyre dinamikusabb napok jönnek a kommunikációban is. Szűnőben az akadályok, a gondolatok világosabbá,  beszédünk  kiegyensúlyozottabbá válik,  az ügyintézésre is kedvező napok jönnek.

A Merkúr direktbe váltásával – lassan, de biztosan megszűnnek a kommunikációs félreértések, zavarok, akadályok és blokkok- információáradat indulhat el. A sorsutadat tisztábban láthatod most. Aktív lehetőségek jöhetnek életedbe megint.
November 6-9 között a merkúri energiák által kedvez az időtér mindenféle kommunikációnak – információ áradatban lehetsz. Tájékozódj, informálódj, így hasznos döntéseket tehetsz,
November 3. és november 12. között áldozathozatal időszaka jön – áldást hozó lehetőségek ideje lesz, elvonulásra remek meditációs időszak. A megoldásra, változtatásra, elgondolkodásra késztetnek a történések egészen november 6-ig. Munkahely, karrier vonatkozásában is új dolgok jöhetnek-érkezhetnek feléd.


A jelenvő Merkúr-Szaturnusz kvadrát lassítja az időt, akárcsak a retrográd Merkúr. Tehát úgy tűnik, hogy a dolgok körülbelül egy hétig elhúzódnak a Merkúr direktbe indulása körül. Ez idő alatt a negatív gondolkodás és a félreértések miatt nehezebb lesz a kommunikáció, fontos tehát odafigyelni a részletekre. Bölcsebb lenne elkerülni a tárgyalásokat és megbízható, szakmai tanácsot kérni, ha szerződéses, üzleti vagy jogi kérdésekben veszünk részt.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal.  Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld, hívd őt, ha szükségét érzed.

Légy kreatív sorsteremtő – szabadulj meg az akadályoktól, hogy tovább léphess, légy tettre kész, aktívan cselekvő!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

internetes weboldalam,nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu/