Női létben – magányos élet…

Konzultációs időben…

Egy igencsak fiatal hölgy keresett meg, a minap azzal, hogy erős félelmei vannak azzal kapcsolatosan, hogy mi lesz vele, ha nem találj meg a párját. (Egyébként a hölgy rendkívül csinos és vonzó, fiatal lányt képzeljetek el nőies ruhában, szép kiegészítőkkel, csajos mozdulatokkal, női energiákkal.)
Attól fél, mondhatni retteg,  hogy egyedül marad, és magányos lesz, vénlányként kell leélnie az életét – ez annyira felkavarja, hogy minden kapcsolatában a megfelelési kényszer hajtja. Búskomor, meg ideges, zárkózott, és mérges…az energiaszintje a ‘békasegge’ alatt.
Egy darabig megy is a dolog, aztán pedig düh és harag tombol benne…nem alkalmazkodik tovább a kapcsolatához, és veszekedéssel, vitával vet neki véget… Ördögi körbe zuhanva ezzel.

A bizalmas mély lelki beszélgetés részletekre fordul -minden egyes kapcsolatot végig elemeztünk. Arra mutattak rá  az égiek, hogy egyik sem volt az ő párja – nem sirassa,  mert nem lett volna áldásos a léte ezekben a kapcsolódásokban. A megoldás az lenne, hogy a valódi énjét mutatná meg annak, akivel randizgat. Aki az eredeti lényébe beleszeret, az lesz az igazi társa.
Élveznie kellene a női létét, megtapasztalni a vidámságot, a bájt, a hódítást gyönyörét. A boldogságot először önmagában  kell megtalálnia – elengednie a kényszeres érzést, a görcsöt, a blokkot. ami ő maga alkot. A saját stílusát magabiztosan megmutatnia.

Energetikai oldásokat ajánlottam fel neki – már a harmadiknál tartunk. Igazán jól halad…már sokkal oldottabb és boldogabb…  önmagán is dolgozgat…büszke vagyok rá, nem mondom elégszer!
Most épp egy új randira készül… Ő még  ugyan nem az igazi,  de ez a kapcsolat már örömöt és vidámságot hozhat….  Hamarosan, még tavasz előtt érkezik a nagyő, akivel boldogságban, közös jövőt építve, együtt haladhatnak.
Szeretem, a hogy fejlődik minden alkalommal… A gyógyító energiák, és az angyalok egyre jobban hatnak – a lelkében befogadásra találtak a tiszta rezgések.  Hamarosan  alkalmazhatja is a női lét pozitív erejét:  a befogadást, az elfogadást, a megnyílást, az őszinte szeretet erejével.
Ha úgy érzed erős blokkjaid vannak a női lét megélésben keress bizalommal – terápiákkal, energetikai oldásokkal, foglalkozásokkal szeretettel várlak. Léleköleléssel:

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

internetes weboldalam,nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu/