A mosoly…

A mosoly a legjobb smink, amit egy Nő viselhet! – Magi Qutes

Az egyik csoportba kérdezték a facén – megosztom veletek is itt, hátha hasznára válhat valakinek… Egy rendszeresen ajakherpesszel küzdő hölgy tette fel a kérdést mi tévő legyen…
Az ajakherpesz Herpes labialis – önmagától is elmúlik, de a gyógyulás folyamata meggyorsítható kortikoszteroid tartalmú kenőcs használatával.
Lelki okai: konfliktusok az érzékiség körül.
Amit tenni kell: A belsőnkben rejlő, félelmetes dolgokat hagyni fokozatosan előtörni, tudatosítsuk árnyoldalunkat, ismerjük meg sötét vágyainkat. Tiszteljük érzékiségünket, ahelyett hogy eltorzítanánk, mondjuk ki a kimondhatatlan dolgokat, tépjük le a lakatot a szánkról, és beszéljünk a kényes témákról, nyugodtan tegyük vicc tárgyává azokat, ne nyomjuk el tisztátalan vágyainkat. Inkább testileg, mint lelkileg védekezzünk, vagyis hagyjuk lelki téren előtörni mindazt, ami kikívánkozik, de testi szinten ne engedjünk a herpesz vírusnak. Beszéljünk forró és merész témákról is, hagyjuk kivirágozni érzékiségünket.

Minden leszületéssel feladatot vállaltál fel, amelyet szent küldetéssel teljesíthetsz itt a földi létben, az anyagi világban. Hogy mi a te szereped a saját életedben, milyen sorslapokat hoztál magaddal a női létre megtudhatod a konzultációs programban,és ha gondjaid vannak a női lét megélésében – szeretettel segítek – a holdjegyed tanulási feladatával is megismerkedhetsz a foglalkozáson.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu