A nagy döntés

Szeresd magad! Kövesd a boldogságod! Valósítsd meg vágyaid! Légy örömteli! Járjon át a hála érzése!

„Valójában minden nő: királynő. Önmagának ad rangot, és sohasem bocsátkozik méltatlan kapcsolatokba.”-  Müller PéterEgy külföldi hölgy keresett fel. A magyart kicsit törte. Két férfi közül kellene döntenie.
Az egyik férfi a társa magyar állampolgár, évek óta, együt télnek, mint házastársak, habár nincs lepapírozva.
A másik egy külföldi fiú, akinél a hölgy jóval idősebb, talán az anyja lehetne. Nincs is ezzel gond, hiszen a lelkek kötődnek. Én azt érzem mondom mindenekelőtt, hogy egy harmadik férfi fog érkezni az életedbe, aki az igazi társad lehetne. De előtte mind a két férfitől el kell búcsúznod. Az egyiktől azért, mert élete vége közeleg, a másiktól azért, mert csalfa.
Ó, igen – mondja zavartan. Ez valóban így van. Csak még azt nem tudom hogy fogom mindezt ép ésszel végigcsinálni.
Azt hozza az Élet! Minden sorjában – ahogy kell úgy lesz! Ha kötelességednek érzed – karma van az első kapcsolatában – akkor végigkísérd az utolsó útjára. Ott már más dolgod nem lesz. A szeretőt pedig jó lesz elszámoltatni a félrelépésből származó gyermekkel.
Szeret, mondja mindig, – válaszolja hölgy kissé zavartan, ő maga sem hiszi, hogy ez igaz lenne.
A lapok ilyet nem mutatnak – se szerelmet, se szívbéli köteléket. A férfi amolyan lazulós fajta – ördög sorslappal nem kicsit a csalás, lopás örömének élvez.Egy illuzórikus életet folytat. Nagy a különbség a hölgy és ő közötte, nemcsak rezgésszintbeli, de élet-felfogásbeli is – hiába kavarja, tekeri, csavarja a hazugságait.
Egy különleges technikát használunk még a konzultáció végén. Amely egy igen vállas, korrekt úriembert mutat pár év múlva – aki a hölgyet igazi úrinőként tartva, igencsak udvarolna. Őt éreztem a legelején is – számodra ő lesz az igazi társad. Szerelmet látok, mély boldogságot. Felszabadult – könnyeket csalok ezzel a szemébe. Jó volt itt lenni nálad, visszajövök hozzád, és újságot mesélek.
Szeretettel várlak, köszönök el tőle, hatalmas öléssel. – s az ígért szeretet-csomag energiát küldök még utána. Mert hosszú út vár rája egy egész kontinenst fog átutazni, mert ott lesz a hazája.

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php