Menyasszony

„ Az első lépés a férfié: a tisztelet. Sosem lehet valakit enélkül átölelni és táncolni vele. A nő részéről a válasz a bizalom, ami nélkül a nő nem tudja követni a férfit Bízni valakiben nem könnyű feladat, de egy nőnek mindig így kell döntenie. A férfi második lépése a felelősség. Minden pillanat a férfi felelőssége, mindenről ő dönt, így hibát is csak ő követhet el. Az a szerepe, hogy a partnere gondtalan és boldog legyen. A nő válasza erre az odaadás. Hagyja, hogy a partnere vigyázzon rá. Ha mindkét táncos megteszi a saját lépéseit, hálát fognak érezni egymás iránt, és megszületik a tánc. ” – Kiss Judit Ágnes

Menyasszony lettem – közölte örömmel sugárzó arccal egyik vendégem. Gratulálok hozzá! – mosollyal üdvözöltem. Azt szeretném tudni, hogy mikor lenne a legjobb a házasságkötés, és milyen nevet válasszak a kapcsolatban. Meg, hogy sikerülni fog-e a közös életünk.
Ránéztem nyomban. Az életszámuk egy életre szóló köteléket mutatott, a napszámuk lélektársi minőségben rezgett, a lilith-holddal lesz egy kis dolgotok – de azt is átbeszéltük, rendben.
A házasságkötés dátumát egyszerű volt meghatározni a képletben. A névválasztás már fejtörőt okozott a menyasszonyjelöltnek. Végül is azt a formát,amelyiket egyáltalán nem akarta – azt mutatták a legjobbnak – az elemzés szerint.
A kapcsolatuk a tarot szerint mély lelkiséget takar – összecsiszolódnak idő szerint. Az auraolvasás – mondom ahogy láttam – nem tartalmazott családi boldogságot. Miszerint – akar egy lélek hozzájuk leszületni, de koraszülött bonyodalmakkal. Ahogy ‘láttam’ az inkubátor előtt álltak a párjával, a csöppség nagyon piciny volt, az orvos biztató szavakat mondott. Ezen még elgondolkodnak – közösen, ahogy mondja. De én már tudom, hogy a sorsajándékot amikor érkezik elfogadják majdan. Mert mindennek oka van – a karma, az karma. A csakra-aura tisztítás rontó energiákat is elvitt. Tisztán távozott, sokat megtudott.
Átölelve köszönte meg, hogy foglalkoztam vele, és hagytam, hogy az érzéseket megtapasztalja. Köszönöm neki, hogy megtisztelt bizalmával.

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem: 

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php