A Nagyhétben vagyunk! – Heti tarot

H E T I  T A R O T !
április 6-tól – április 12-ig.

Sorsfordító energiák járnak – kedvező időszak mindenféle rendet tevéshez. A belső munkára jó időben vagy – időd van, mint a tenger. Ha fejlődni szeretnél kedved is lesz hozzá, mégpedig jó nagy. Valóságban  Itt a tavasz – színesedik a természet, a jövőképed is alakulgat. Nincs itt a világvége. Nagyhétben járunk – tisztánlátásunk is megnő! Sorsbolygónk segítségével  újjáépítheted az életedet.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”:

A Halál XIII.
Egy nyomasztó helyzet véget érhet a hét eleji minőségben. Felszabadulsz a gondok alól – valami elindul, jó felé terelődhet – van akinek szakítást jelöl, van akinek egy szép, új kezdetet mutat.
A Vénusz az Ikrekbe lépett és augusztus 7-ig ott is fog tartózkodni. A párkeresők figyelmébe – ne kapkodjátok el a randikat, ismerd meg a párodat, mielőtt elmélyedsz a testi kontaktban. Ha így teszel, kellemetlen csalódásoktól óvod meg magad. Egyébként is kerüljétek a kapkodást, csak józan ésszel, tudatosan.(Párkapcsolati tanácsadással bátran kereshetsz!)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódód tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. A szellőztetés a tavaszi energiákban is jól jöhet. Foglald le magad, szeretteiddel valamilyen művészeti programmal – akár mandalákat is festhettek… de a húsvéti tojásokat is lehet… (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A Válaszutak VI.
Bölcsen, megfontoltan – ne kapkodj semmiben sem. Lehet, hogy lassabban, nehezebben telnek a napok, de az a rendje most. Adj hálát a sorsodnak, és légy türelmes –   isteni erény. Mérlegelj céltudatosan. Április 8-án,  4 óra 36 perckor  érkezik a  Mérleg Telehold. Mint tudjuk a párkapcsolat tükör – az ‘összezártságban’ vajon milyen képet mutathat… Most valóságosabban is megismerheted a társadat. (Kapcsolati tisztítással, energetikai harmonizálással segíthetek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódód tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. A meditációra kitűnő az alkalom – ellazulni jól lehet. (A Hold a Skorpió jegyében jár.)

A Szerencsekerék X.
Új barátságok jöhetnek, kezdeményezhetsz. Új kapcsolat is kialakulhat majd, talán a lélektársadat is megleled. Nyisd ki a szívedet, aki hozzád való megérkezhet. Ezért is fontos, hogy légy tisztában magaddal, ki vagy és mit is akarsz az életeddel. Kedvező hírek is érkezhetnek állásajánlatot is kaphatsz, talán most érkezik el az, amire már  régóta vártál. Szenvedélyes, izgalmas időszak van.  A Merkúr a tüzes Kos jegyébe lép április 11-27-ig, a magasabb rezgésszinteken élők nagy erőt kapnak, hogy újjáalakuljanak, az alacsonyabb rezgésszinten élőkből dühöt válthat ki az állás – a legjobb, ha kerülitek velük a konfliktusba állást. (Rontás, átok levétellel fordulj bizalommal hozzám – ha úgy érzed valami ellened van.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódód tápanyag a fehérje lesz.
A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek a hétvége erőterében. A húsvéti napok alatt kellemes programokkal kedveskedj szeretteidnek – a jó időben a kellemes séta is jól eshet, talán egy közeli erdőben, vagy a teraszon, akár a kiskertben… piknikezni is lehet.   (A Hold a Nyilas jegyében lesz majd.)

Ahogy érsz és kiteljesedsz új megvilágításba láthatod az életedet. Új dolgok közelítenek feléd . Az Univerzum támogató ereje veled van. Ha hited nagy,  akár kedvezően is alakulhat számodra a hét. Légy rugalmas, és lelkesedj, aktívan intézkedj. A Merkúr, a Jupiter és a Plútó  teljes erejével jelen – félelmeidet engedd el, és hangolódj a lehetőségekre, teremts.
(Félelemoldással, önbizalom erősítéssel kereshetsz – energetikai rezgésszint emeléssel  segíthetek Neked, hogy jó formába kerülhess!)

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/