A Nap a kardinális évszakváltó Mérleg jegyébe lép át!

H   E   T   I        T   A   R   O   T
Szeptember 19-től szeptember 25-ig

Újholdas hétvégénk lesz!

A Mérleg jegyében jobban vágyódunk a harmóniára, szeretteink társaságára. Több természeti programot tervezünk kikapcsolódásként. Egymással szeretetteljesebben kommunikálunk, kreatívabbá válva a jövőtervezésre összpontosíthatunk. Az Őszi Nap-Éjegyenlőséget idén szeptember 23-án pénteken ünnepelhetjük – érdemes rákészülni a lencsemágiával!


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

A Torony XV. – Nagy energiák: az áttörés, a változás ideje. Megbeszélésre, ügyintézésre legjobb lesz a hét eleje energetikai tere. Változtass azon, ami nem jó, ami nincs rendben, ami hiánypótlásra szorul, ami nem teljes. Kreatív energiák hatnak a Merkúr-Jupiter rezgésekben – kapcsolat felsőbb szintre helyezésének is jó ideje lesz. Szerelmet megerősítő kapcsolati összerezegtető angyali áldással várom a hölgyeket szeretettel, angyalos stúdiómba.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemesnek ígérkezhet minden vízzel kapcsolatos program – de nagymosást is tervezhetsz, hasznos időtöltés lehet. Nem ajánlatos műteni az mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyaszthattok bátran folyadékpótlásra a citromos, mentás, vagy mézzel ízesített gyógy-teákat az ősz eleji időben. Fogyó- és tisztítókúrára remek lesz a hét energetikája – bőrápolásra, és kozmetikára is kedvező energiák lesznek. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyűek számára ígéretes lehet a hét eleje – teremtések meg a jó lehetőségeket!  (A Hold a Rák jegyében jár, szeptember 20-án, szerdán lép át az Oroszlán tűz jegyébe.

Az Ítélet XX. –  A megtisztulás, tisztulás, szabadulás ideje. Elengedésnek is jó ideje lesz a Hold-Szaturnusz-Uránusz rezgésekben – most könnyebben elengedheted a félelmeidet.  Meditációra, a felsőbb világokkal való kapcsolatfelvételre is jól lehet  kapcsolódni. Csodás üzeneteket kaphatunk égi segítőinktől, szellemi vezetőinktől. Karmaoldásra is remek energiákkal áldanak az égiek. Felsőbbrendő Én angyalos lélekhangoló meditációval segíthetek a lélekrészek összehangolásában – a mágikus Mars-Jupiter kapcsolódásban.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a barátokkal eltöltött minőségi idő – családi piknik. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  A főtt kukorica desszertnek is igazi csemege, de köretként is készítheted. A masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted – hajmosás, és hajvágásra is remek idő lesz, a tisztító kúrát is tovább folytathatod. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és a Ikrek napjegyűek számára ígéretes lehet a hét közepe – legyetek figyelmesek!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, szeptember 23-án, pénteken lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Nap XIX. – Fény, világosság, öröm, boldogság, siker A Nap a Mérlegbe lép ma. Az Őszi lencsemágia első napja lehet a misztikus péntek. Jövőtervezésre, anyagi ügyek átgondolásra jó az idő a Szűz-Merkúri energiákban. A hétvége erőtere kedvez a mély lelki beszélgetéseknek – erősítsétek a szeretetszálakat – lelkileg közelebb kerülhettek most egymáshoz – érzelmes időszak jön el. Negyedéves tarot-elemzéssel is kereshettek – grátisz: csakra-aura-meridián-nadi hangolás, energetikai feltöltés.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A kertészkedés remek időtöltés lehet.  Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Egyetek idény gyümölcsöket – érik a szőlő, a szilva – remek vitamin- ásványi anyag forrás. Hajvágásra, bőrápolásra a legjobb nap lesz a hétvége időterében. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – ha csak nincsenek büntiben!  (A Hold a Szűz jegyében jár, szeptember 25-én, vasárnap lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

Hétvégén, vasárnap a Mérleg Újholdat üdvözölhetjük. A harmonizáló, kapcsolat erősítő varázslatoknak jó ideje lesz: keressetek angyalos szertartásokkal! Ez a nap a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek lehet a legszerencsésebb. Az Újhold rezgése az új egyensúly, új nézőpont kialakításának kedvez – társaddal empátiával szövetkezhetsz. Teremtő angyal mágiával várom a Hölgyeket szeretettel.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu