A Nap a misztikus Halak jegyébe lépett

 

A Nap február 19-én az álmodozó Halak jegyébe lépett és március 20-ig itt is fog tartózkodni.

A Halak egy igen misztikus jegy – hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió – mind e jegyhez tartozik. A valóságot mágikusan érzékeli, képes meglátni a világban a sorsszerűség, az eggyé tartozás csodáját. A Halak jegyében két bolygó uralkodik, a Neptunusz és a Jupiter. A Neptunusz túlérzékennyé teszi a jegy szülöttét. A Halak félénk, békeszerető és igazságos.

A Nap halakban tartózkodása alatt felerősödhet bennünk az empátia, és a segiteniakarás. Többen nyílnak ki az ezotéria felé – megérzéseink, megsejtéseink is felerősödhetnek. Még azok is eljutnak ilyenkor jóshoz, akik eleddig sem szoktak. Mély meditációkra, jogára, és mindenféle spirituális beavatásokra jó idők járnak.
A művészek igen kreatívak lehetnek, csodás alkotások születhetnek ezidő alatt. Mély lelki beszélgetésekre is többször teremtünk alkalmat szeretteinkkel, barátainkkal, és lelki tisztulásra is kitűnő időszak akadhat.

Igyunk sok folyadékot, hogy üzemben tartsuk a veséket, ezzel pedig a fura bágyadtságérzés is elmúlhat, és sokkal intenzívebben élhetjük meg napjainkat. Itt az ideje a tisztítókúráknak: a  máj és epetisztítást a ezerjófű, zsálya, koriandermag gyógynövényekkel végezhetjük, de a talpmasszázs is méregtelenítőleg hat majd, ezt magadnak is csinálhatod, de a párodtól is elvárhatod. Kellemetes tevékenységnek számít egymás kedvére tenni.


Egyébként pedig vigyázzunk, hogy ne távolodjunk el a realitástól és két lábbal álljunk a földön – a földhözkötő meditációk is jól eshetnek, ha túlzásokba esnénk esetleg. De lehet kirándulni, sokat sétálni, és szerelmes lenni is – visszafordíthatatlanul jön a tavasz!

Csodákkal megáldott szép napokat kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Tértisztítás
Halott kommunikáció

Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php