Annak, akire tartozik…

A fekete energiáról
Mint ahogy van áldás, úgy van átok, rontás is. Mágiából fehér is van meg fekete is van. Ha tudomást veszünk róla, ha nem – működik, és rosszat tesz. Energiát von el, és alacsony rezgésszintet eredményez. Sikertelenséget, és bajokat… Jobb elejét venni, és védelmet kérni, kapni, elfogadni. Itt erről egy rövidke szösszenet: Rontás, átok – önsorsrontás  https://asajah.hu/gondolatok/rontaslevetel.php


Sok negatív ember gondol arra, irigységből, butaságból, rosszindulatból, hogy másnak kárt okozzon, s arra gondol, hogy ebben örömét lelheti.
Nos, nem így van – örömöt ez nem okoz majd. Aki másra rontást küld az még ebben az életében nagyos súlyos karmát vesz magára és blokkot képez önmagának. A szellemvilág mindig kiegyenlíti a számlát, pont akkor, amikor a legjobban se számít rá az illető…visszafordul a rontás! És nem tud elbújni, a neve sem kell hozzá, és az arcképe sem  a gonosz léleknek, mert Isten szeme mindent lát és tud, még a gondolataidat is hallja…
Nincs már olyan, más életbe, a következő inkarnációba átvitt karma – most ebben az életben történnek a kiegyenlítődése, az azonnali karma spiritualitásában élünk. A spirituális adósság ebben az életben visszajár. Tehát jobb nem gondolkodni ilyesmiben – és inkább az ilyen embernek sok-sok jó tettel tisztítani lenne érdemes a fekete karmáját, az ördögi gondolatoktól, és helyette jó cselekedettekkel élnie.

A pozitív életszemléletben bizonyos piros fonál lett a mágikus talizmán. Pedig nem igen használ… Aki nem él helyes életet, annak bizony visszájára fordulva hat – vigyázat. A csakra-aura tisztásán folytán rontáslevételen is részt vehetsz – s elárulok és megtanítok neked egy nagyon aktuális és erős mágiát, amit magadra is alkalmazhatsz. Ezügyben is kereshetsz bátran – az átoknak is bizony több fajtája van! – van amikor egyszer elég a tisztítást, van amikor többször is vissza kell majd jönni. Nem kell félni, vagy megijedni, megoldás van rá – ezoterikus eljárás.
Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php