A Nap a Rák jegyébe lép!

 

Pénteken a Nap belép a Rákba, mely a Nyári napforduló ideje.

Nyári napforduló 2019. június 21-én, egészen pontosan 15:54-kor.


Amibe pozitív energiát fektetsz az miden áldássá változik.

Igen érzelmes időszak következik – habár talán lesz, akinél konfliktushelyzet is keletkezik családi ügyekben. Ne aggód túl magad, a depresszió, az elfojtott harag rossz utat mutat. Koncentrálj a pozitív dolgokra – teremtő energiáidat oda összpontosítsd! Kellemes dolgok is beindulhatnak építkezés, átalakítás, átrendezés, de vállalkozás beindításra is kedvező időszak lehet. A baráti, rokoni szálakat is erősítheted.
Érdemes továbbra is vigyázni a közutakon, figyelmesen közlekedni.
De nyaralás megkezdésére is kitűnő időpont lehet a hétvége. A pénzügyeiddel viszont bánj óvatosan, túlköltekezés veszélye állhat fent. Ne kapkodj semmiben, mert az rossz döntéseket eredményez. ne légy sértődékeny, valójában senki sincs ellened, talán túl érzékeny lehetsz. Függő ügyeidet rendezd, ne dugd homokba a fejedet. Mindenben a harmóniára törekedj. Ne stresszeld magad, maradj higgadt, ne veszítsd el az életkedved, vigyázz a konfliktus helyzetekkel komoly gyomor problémákat okozhat. Tudatosítsd, hogy minden rendben van! Törődj többet magaddal, és szentelj több időt magadnak. Ha barátkozó kedvedben vagy – komoly, és jó barátságokat köthetsz, amelyek végigkísérhetnek egész életedben.
Június 22, szombaton kezdetét veszi a csillagászat Nyár! Szerelmetes, szentimentális hangulatban telhet ez a hétvége. Szent  Iván éj június 23-án vasárnap érkezik meg. Az is lehet, hogy felbukkan valaki a múltadból.  Ez a hétvége szólhat a párkapcsolatról, de van akinek annak hiányáról,  és van akinél egy új szerelem kopogtat majd a napokban…

Áldott szép hétvégét kívánok nektek szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot
Energetikai tisztítások
Spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php