Nagyon fontos, hogy magas rezgésszinten élj!

Oldás – blokkoldás – terápiák

Amikor harag ül a szívedben és azt gondolod, hogy mindenki ellened van, akkor a szívcsakrád blokkolod. Amikor minden idegesít és azon aggódsz, hogy minden túl lassan megy, akkor a köldökcsakrád blokkolod. Amikor zárkózott vagy és elutasító, akkor a torokcsakrád blokkolod. Amikor bátortalan vagy és önbizalomhiányban szenvedsz, akkor a szex csakrád blokkolod. Amikor félelmek gyötörnek és menekülsz a realitástól, akkor a homlok csakrát blokkolod. Amikor gátlásos, és szégyenlős vagy, szomorúság gyötör, vagy bűntudatod van, akkor a gyökér csakrád blokkolod. Amikor birtokolni akarsz, és félsz minden területen a veszteségektől, akkor a koronacsakrád blokkolod le.

Ha nagy gondban vagy a tudattisztítást is javaslom számodra az sorselemzésben, és a szívcsakra blokkoldást is, hogy szabad lélekkel választhass. Ha ront energiák vannak veled, azokat is leemelem, közösen együtt veled egy angyali szertartást alatt, az Isten angyalok fényét elérve.
Ha össze vagy zavarodva nem elég a jó szó, vagy a pozitív ezobulvárkodás: ‘minden rendben, lesz ne add fel!’ szlogen!
Komoly energetikai és tudati tisztítás is szükség van, ha valakinek elakadása van. Ezért a tarot konzultációk személyre szólóak. Asztrológiát és számmisztikát is tartalmaznak, tarotvetés után a csakra-aura harmonizálást követően a blokkoldás következik. Mert a legjobb megoldás az energetikai szint emelés – szerintem legalábbis.
Csak magas rezgésszinten tudod helyesen irányítani, élni, megélni, élvezni az életed! Amíg nem vagy boldog, addig nem jönnek a jó dolgok. Ha szeretetben élsz – pozitív energiákkal lelkesen, akkor minden csakrád a helyes irányban halad, és rendezett lesz az életed. Igyekezz a negatív energiákat kioldani az életedből és arra törekedni, hogy magas rezgésszinten rezeghess.

Ha gondjaid támadnak valamelyik területen, jelentkezz be hozzám egy spirituális terápiák segítő tanácsadásra. Segítek, hogy újra visszanyerd az erődet és lendülettel haladhass.Konkrét, személyre szabott tanácsadással minden egyedi problémára – megszentelt térben hallgatlak. A tanácsok az égiektől érkeznek.
Bejelentkezhetsz hozzám a 06202782612-es telefonszámon – szeretettel várom a hívásodat, de messengeren és skypeon is elérhető vagyok. Ha komolyan gondolod együtt könnyebben megoldjuk a feladataidat is. Segítségnyújtás – lehetőségek, opciók, válaszutak esetében is.

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldás Rátok, Fény és Szeretet!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – energetikai tisztítások – rengésszint emelés
Budapest,Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengren, skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/e…/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php