A Nap a Vízöntőbe lép!

A Nap a levegős, szabadságvágyó Vízöntőbe lép és február 20-ig ott is fog tartózkodni!

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Használd ki ezt a következő egy hónapot arra,  hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek és a pozitív programoknak –  hasznos dolgokkal telítődhetsz. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.


A megújulás időszaka veszi kezdetét!
Január 19-én, kedden 21 óra 39 perckor a Nap megérkezik a Vízöntő csillagjegybe. 
A Vízöntő az Uránusz hatása alatt áll. Az Uránusz őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.
 

Heart Sutra Mantra: “Tiszteletteljes hódolat a felébredettnek, a megvalósítottnak, aki átkelt a túlpartra és megszabadult!”

 

A mantra recitálása, zengetése segít ráébreszteni az úton járót az egyik legfontosabb igazságra, hogy valójában nem vagyunk elválasztva egymástól. Ez a felismerés pedig elvezethet számos bevésődésünk illuzórikus természetének felismeréséhez, és segít, hogy az ezzel kapcsolatos hétköznapi tudatosságunk is erősödjön. Karma Pema Dorje Láma (Ölvedi Gábor)

A Világ átalakulóban, átrendezésben – alakítsd, teremtsd minden pillanatát az örökkévaló Mindenható fényével. Gyakorold a derűlátást és az optimizmust tisztánlátásod erejével. Keresd, a veled azonosan érző, hasonló rezgésű emberek társaságát.
Sorselemzéssel, jövőbetekintéssel várom lélefejlesztő terápiákkal a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu