A Nap április 19-én 22 óra 34 perckor vált jegyet és lép be a Bikába!

Április 19-én a  Nap a Bikába lép és május 20-ig ott is fog tartózkodni.

Nyugodtabb és biztosabb időszak következik. Gyakorlatiasabbá válnak gondolataink, tetteink – fontos, hogy legyünk rugalmasak a változásokra.
A Bika hónapban földeltebbnek érezheted magad – Szandalfon arkangyallal biztosabban kapcsolódhatsz. Lebontja az unalom, a depresszió, az ingerlékenység, a féltékenység, a magány, az idegesség és az elhagyatottságérzet negatív energiát. Hívd őt, ha harmóniára vágysz az életedben.
Ez a hónap a  természet szeretetére, a nyugodt, kiegyensúlyozott életre, másokkal való békés együttélésre tanít.  Jó, ha tudod, hogy most gondolataid és a cselekedeteid teremtő ereje  megnő.

Fontos  döntés előtt állhatsz mégpedig abban, hogy merre haladsz tovább a sorsutadban. Kezd el teremteni az új világodat. Az égiek veled:  a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítségedre siet. Általánosságban most bölcsebben hozhatsz majd döntéseket szerelmi és pénzügyeidben – költözéssel, lakás vásárlással, föld, birtok, ingatlan, ingóság, eladással kapcsolatos teendőidben.
A Bikához rendelt lap az Uralkodónő III. a tarotban – bíráld felül az értékrendedet: Gondold át, hogy mire van szükséged, mit kell birtokolni az életedben, vagy éppen fordítva, mi az, amit feleslegesen hajszolsz? Mi az, amihez makacs módon ragaszkodsz, vagy amit el akarsz érni, holott szüksége sincs rá?! És mi az az új dolog amit teremteni tudsz... érdemes lesz most erre rámeditálni!

Ha szeretnéd megtudni mi vár rád ebben a hónapban, s  milyen lehetőséged lesznek, tarot elemzéssel kereshetsz! Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,

tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu