A Nap jegyet vált!

Február 18-án, 11 óra 43 perckor a Nap az érzelmes Halak jegyébe lép át.

Ez az időszak a lezárást, az összegzést támogatja életünkben, vége a farsangi időszaknak közeledik az új kezdet, a tavasz, az ébredés ideje.
Életkedved megnő – céljaid felé összpontosítasz.

Érzelmesebb, megbocsátóbb és lelkisebb leszel – sokakban megnőhet a segíteni akarás. Jobban rá tudsz majd hangolódni más emberek érzéseire, sokkal empatikusabbá válsz. Viszont sértődékenyebb is lehetsz, nehezen viseled a kritikát, és ahogy csak lehet kerülöd a konfliktus helyzeteket.
Misztikusabb és vallásosabb életre vágyódásod is megnőhet. Ne feledd ugyanannyi földi, mint égi – ne vidd túlzása a meditációkat! – a harmonikus összhangra törekedj.
A Halak bolygója a Neptunusz. A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.
Felerősödnek a megérzéseid, az előre megsejtéseid – többen fordulnak majd az ezotériához, a spirituális tanokhoz. A Halak jegy kristálykövei a korall, a zafír, a krizolit, és az ametiszt – spirituális gyakorlatoknál  használhatod, a bal kezedben tartva csodás energiákkal tölt fel.

Ha kíváncsi vagy mit hozhat neked a holnap munkában, karrierben, egészségben, szerelemben tarot elemzéssel kereshetsz. a tanácsadás alatt használom számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, pálcát, ingát és a különleges aura-olvasást.
Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu