A nőiesség a trendi

Itt a nyár – a párra találás, a flörtök, a kapcsolatépítés legjobb ideje!

Szoknya, vagy nadrág?

Ha elfogadod önmagad, és bevállalod azt, hogy Nő vagy könnyen fog menni a dolog. De ha kétségeid vannak, hogy valóban jó vagy, és ha félelmeid vannak, hogy biztosan menni fog,  akkor még döntötted hogy bizonyosan akarod.  Ha előre mennél, a singli léted felcserélnéd talán az igazival, akkor nosza, hajrá!
Amíg belülről nem vagy kész rá, addig harcolsz, addig az akadályokat keresed, hogy miért nem… Amikor végre döntesz és megléped az első lépést, már biztosan jól fogod érezi magad a bőrödben. Ha nem harcolsz, hanem szövetkezel a másik nemmel, ha nem a hibákat keresed, hanem kinyitod a szíved. A randi nem arról fog szólni, hogy megfelelj. Arról fog szólni, hogy jól érezd magad, arról fog szólni, hogy megmutasd a valódi önmagad. A randi nem azt jelenti, hogy az ágyban köttök ki…
Aki szereti, és értékeli önmagát annak nem kellenek pampuckák, és nem kell a legújabb trendi – de kérlek szépen, öltözz nőnek, és viselkedj nőként minden lehetőségben. Ez az első lépése annak, amit elérni szeretnél. Már nyitva a kávéházak, a kiülős teraszok, a Margit-szigeti légyottok csak úgy csalogatnak. Egyedül, vagy barátnővel de indulj el. A társkeresős oldalakat hagyd el, ha csak nem szexpartnert keresel.


A kedves, hangulatos, vidám lányok még akkor is párra találnak, ha nincs rajuk semmi művi. Nem a legújabb trendi köröm a menő, hanem a kedves, empatikus, nyílt szívű romantikus. És talán az  sem utolsó, ha finoman nőies ruhában startolsz – a fiús nadrágot felejtsd el. Vállald be, hogy ebben a darabban viselkedni fogsz. Szoknyát hordani igazán nőies dolog. Nincs olyan, hogy rossz lábad van, csak akkor, ha te annak tartod. Ha nem vagy megelégedve magaddal akkor sportolj, diétázz, vagy mozogj, változtathatsz az alakodon. Nem kell a testhez simulós borzalom – ez csak felhíváskeringőre, ha érted mire gondolok…
Nem kell a csábos szemfesték, elég a lengő szoknya – a vidám, friss , természetes bájos lényed mosolya. Nem kell kacérkodó forma, elég a csinos harmónia. És az is csak előny, ha a közeledést nem utasítod el nyomban.  Ha jó érzésed van – adj egy esélyt a sorsnak.
Mostanában kevés csókolódzó párt látni – pedig az ölelés, a  szeretet a legjobb  bioenergia, ami csak létezik. Nyílj ki az örömre, ismerkedni most könnyű, megtalálhatod az igazit.  Ismered a mondást:  Akit a Jóisten neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán. ”  Csak ne menekülj el előle…
Én már megtaláltam a párom – ezelőtt nyolc éve – számomra a legjobbat. A boldogság létállapotát nem cserélném el semmiért se.

Ha szeretnéd megtudni merre jár körülötted a szerelem, és mi az oka annak, hogy a nyomába se érhetsz – keress meg konzultációs időben, segíthetek neked a sorselemzésben, személyre szabott tanácsadással szeretettel várlak!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – névelemzés- számmisztika- csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás – szerelembevonzás
Meglévő szerelmi kapcsolatok megerősítése.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php