…még van időd!

A Jupiter hátrálásban van, retrográd egészen augusztus 11-ig.

Időt ad neked arra, hogy kitaláld miben vagy jó, milyen irányban fejlődhetsz. Milyen munkára, hivatásra válthatsz, milyen mást csinálhatsz amiben sikeres lehetsz. Ezt a mostani inaktív időszakot  felhasználhatod arra, hogy végiggondold mi a szíved vágya, mi az az álomunka, amit örömmel végezhetnél el. Lehet, hogy már csináltál ilyet, lehet, hogy már egyszer volt az életed része ez a munka, mégis valahogy elterelődtél tőle. Ha nem vagy boldog a munkádban, nem leszel sikeres. Ha olyan munkát, hivatást választasz, amit örömben végzel el, mert abban sikeres lehetsz és nagy karriert érhetsz el.  Érdemes Uriel Arkangyalt megidézni, ha tanácstalan leszel. A te asztrológiai képletedben is van Jupiter- érdekes, hogy hol fedezheted fel melyik jegyben.


Egy kedves hölgy vendégem – hosszú évek óta barátságba vagyunk, ismerem az élete minden töredékét, apró részletét – elmondta, hogy régóta tervezi azt, hogy újra munkába áll. Eleddig a társával, élete párjával volt közös kasszán – a gyermekeket nevelte, háziasszonyként, anyaként tevékenykedett a nap huszonnégy órájában. Házassága romokban, az élete sikertelen lett.
De nem adta fel… Sokat tűnődött és egyszer csak nagyot gondolt – eljött hozzám, hogy nézzük meg milyenféle küldetése lehet még az életébe – előzőekben fotómodell volt, mert nagyon szép és dekoratív hölgyként ezt súgta a szíve a legkézenfekvőbbnek.
Belenéztem az aurájába és a küldetésszám ismeretében is – a hobbiját is tekintetbe véve – egy nagyon sikeres életutat láttam az aurájában. Emberekkel való nagy  munkában láttam,  spirituális életszemlélettel, tanfolyamokat tartott a jövőjében. Aztán összeállt a kép is: egyszer rég jógaórákat tartott “beugrósként”. Most pedig arra jutott, hogy  egy különleges technikával megáldva hozza nyilvánosságra. És igen, szeretne vállalkozni, előadásokat is tartani, életmód tanácsokat adni. Hiszen valójában az egész élettapasztalata erre készítette fel. Minden ott van a birtokában, amire szüksége lehet. És egy kis angyalmágiával megspékelve, beindítottuk a lehetőségeket.
Egy másik hölgy pedig régóta tervezi, hogy valamiféle tanítói munkát végezne. Mígnem az angyallehívások során előtűnt a hivatás: könyvet fog írni, spirituális nézeteiről, amelyet évek óta gyűjtött össze. Bestseller lesz, bizton állíthatom. Áldás lesz rajta – karrier indul!
A Jupiter sikert és szerencsét hoz mindkettőnek!  Lehet tanfolyamokat végezni, váltani, rákészülni és hozzáfogni az álommunkádhoz Neked is. Az Idő Ura engedi, hogy most a retrográd időszakban kitaláld, mi a szíved vágya. Küldetés, spirituális életfeladat számításban, és karmikus feladat megtalálásában segíthetek, ha felkeresel konzultációs időben!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – névelemzés- számmisztika- csipetnyi asztrológia
Életfeladat, küldetés, karma – spirituális munka
Budapest, Örs vezér tere Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php