Harmadik szem csakra aktiválás

Hogy meghalld a belső hangodat.

A harmadik szem csakra (Ajna), színe a sötét/indigókék, hozzárendelt eleme az idő, uralkodó bolygója a  Merkúr. Ha ez a csakra eltömődik – általában félelem energia által – nem hallod a szellem vezetőid súgását, nem érzékeled a belső indíttatást, nem tudod merre tovább. Valahogy nem érkezik az intuíció!


Harmadik szem csakra tisztító nyitása és harmonizálása.

Ha úgy érzed, hogy félsz a jövőtől, talán azért mert túl merev vagy, rugalmatlanságot gátol az elfogadásban, Avagy szeretetlenségben élsz, hiányzik belőled az én-szeretet rezgése akkor számíthatsz rá, hogy e a csakrád blokkolva van.
Odahaza a KSAM mantra alkalmazását ajánlom (21-szer lassan kiejtve) és természetesen a csakra vizualizált színében rezegtesd. Valamint Rafael Arkangyal is sokat segíthet – ha nyugalomban, szeretettel kéred.


Ennek a csakrának igen nagy szerepe van a megérzéseinkben – abban, hogy jó úton legyünk az életünkben. Fontos, hogy harmóniában legyen, hogy jó felé forogjon és tiszta legyen. Szeretettel várlak harmadik szem csakra tisztító-nyitó harmonizáló programomra, hogy meghalld az isten vezettetést, azaz a belső hangodat!  Ez lehet megérzés, előre megsejtés, van akinek a tisztánlátása, illetve a tisztánhallása érkezik meg. Kinek-kinek érzelmi és lelki alkata, küldetése szerint lehet. A program órás kivitelben történik – aura harmonizálással egybekötve.

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés –  Tarot
Energetika tisztítások
Spirituális terápiák.
Kapcsolat, bejelentkezés:  06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php