Tüzes energiákkal érkezik a júniusi Telehold!

Június 17-én,  hétfőn 10 óra 30 perckor  Nyilas Telehold érkezik meg!

Optimizmus, és felfedezővágy jellemző a Nyilasra. Ha ez az energia nincs jelen, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy bízz a megvalósulásban, és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet, amik sikerre visznek, engedd a fantáziádat nagyobb pórázra, és bátran induljon utána. 

A tüzes Nyilas és a levegős Ikrek energiák feszülnek most egymásnak. A nyilas energia segít abban, hogy bátran és tudatosan, okosan és bölcsen használd intuitív energiádat. Amit a szíved súg azt tedd meg, amit a lelked érez arra menj!

Kulcsszavak: tolerancia, empátia, békülés, teremtő szeretet.


Szenvedélyes telehold érik meg – kerüld a vitákat, vonódj ki a mérgező helyzetekből! Vigyázz, most különösen arra, hogy ne keveredj pároddal se veszekedésbe telehold idejében – mert csúnya szakításhoz vezethet. Nem tanácsos egyébként eljegyezést sem kezdeményezni – mert ezek a szövetségek nagyon rövid életűek lehetnek. Légy figyelmes a közlekedésben is – balesetveszélyes indulatos időszak van, légy körültekintőbb, nézz előre. Telehold után még három napig puskaporos lehet a levegő a Mars-Plútó szembenállások miatt – ezt tartsd észben!
Ha elakadnál életutadon, segítségre van szükséged, gondban vagy, vagy nehezen tudod eldönteni mitévő légy, most még nagyobb erővel behívhatod életedbe a segítőket is. Raquel arkangyal mindig szeretettel segít megoldani gondjaidat, ha békülni szeretnél hívd őt. Jofiel arkangyal pedig harmonizálja megakadt szerelmi kapcsolataidat. Zadkiel arkangyal pedig segít, hogy empatikusabb legyél kommunikációban.
Az Időkapuban most Kaliél őrangyal áll a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. A hozzá intézett ima is nagyon hasznos lehet: „Kaliél angyal engedd,  hogy értelmem mindig igaz ügyet szolgáljon. Szabadíts meg a kísértéstől,és nehogy éles eszemet képességeimmel való hiú kérdésekre használjam. Amikor a te erőd által túllépek magamon, maradj még velem, hogy óvatosságra ints. Add hogy az én észjárásom a te észjárásodat kövesse, és hogy mások iránti érdeklődésemet az a szeretet járja át, amelyben mindazok részesülnek, akiknek szükségük van rád. ” Ámen – Így legyen.

Légy pozitív, célozd meg a legmerészebb álmaidat – jupiteri energiák hatnak – engedd el a félelmeidet, bátorságod próbája ez a nap! A Nyilas igen optimista energia – merész tettekre sarkallhat. Ha feszültséged egyre csak nőne, inkább hallgass relaxációs zenét, csendesedj le, meditálj, vagy sportolj – egy nyugtató masszázs is jól eshet. Kerüld az agresszív beszédet. Törekedjetek a harmóniára – a békülésre, a konfliktushelyzetek rendezésére. A nap energetikája a Vízöntő, Kos, Oroszlán és Mérleg napjegyekre kedvezően hathat – a Nyilas, a Halak, az Ikrek és Szűz napjegyeknél türelmetlenséget generálhat.
Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts te is másokat! Küldj szeretet energiát és fényt azoknak, akik nem boldogok!

Elengedő és teremtő meditációkra, angyal varázslatokra szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php