A nyugalom szigete…

Lecsendesedve

Egy kedves, nem kicsit terebélyes hölgy a minap szinte berobbant a stúdióba… Közölte, hogy: három töke van! – és mint a szélvihar forgott körbe-körbe, hová is telepedhetne le. Hellyel kínáltam közben – amit persze a nagy lendületét kiterjesztve – nem is vett észre.


Kértem nagyon, hogy csendesedjen le kicsit, pihizzen, nézzen körbe, majd hideg ásvány vízzel kínálva – kedvesen kértem, hogy akkor mielőtt elkezdenénk az ülést jelöljük meg a témát, mert így nem „tévedünk el”, és lesz mindenre  időnk.
Na, csak ez kellett neki – felcsattant. S már mondta is: Neked könnyű! Még hogy csendesedjek le, meg milyen téma? Ha tudnád nekem mennyi bajon van… és senki se segít benne!
(A téma egyébként a női lét meg nem élése volt, az anya szerep felerősödése – a párkapcsolat széthullása kíséretében.)
Akkor itt álljunk meg egy szóra mondtam lassan, halkan:
Tudod, ha gondod is van – az mind mind feladat – megtapasztalás. Egy spirituális fejlődés…és mivel jöttél megkereshetjük rá a válaszokat, miért kerültél bele, és hogyan is tudnál feljönni onnan. (Angyalterápia, energetika, tarot, stb…) A sorselemzéssel kezdeném, ha hagyod…
Erre ő megint: Nahát, akkor mondom….és elkezdte a panaszkodást.
Meghallgattam, majd ezt mondtam: Mindenkinek van problémája – feladata, amit megoldhat! – emelve rezgésszintjét egy magasabb tudatosság felé. Spirituális tanácsadás ezt „boncolgatva tárja fel” mutatja meg, és persze a megoldást.
Rám förmedt: Neked biztos nagyon jó dolgod is van!
Tudod mondtam mindenkinek van életfeladata, s abban megoldásra váró helyzetek – de ezeket okosan nem vetíti ki a külvilág felé. Ami az enyém, azt én megoldom. Semmiképp nem éreztetem a hozzám fordulóval, hogy épp hol tartok egy-egy saját, vagy családi gondban. Hiszen nem tartozik rá, és nincs is keresnivalója egy konzultációban.
A nyugalom szigete ahová jössz, a gondokat csakis tiszta fejel lehet megoldani…a problémák csupán feladatok.
Nem kell senkit sem irigyelni, hiszen mindenki a saját maga sorsának alkotó tudója. A megszentelt figyelem nem azért árad feléd tőlem, mert nekem nincsenek gondjaim. A tisztelet a tanácsot kérőnek szól – a lecsendesedett elme tudja csak meghallani az égiek tanácsait.
A földi iskola a legnehezebb lecke.  A lecsendesedett lélek a legjobb tanácsadó. Bizony nap, mint nap hálás vagyok, hogy részese lehetek a Világnak.
Hát ilyen is van, nem vagyunk egyformák – de végül is kellemes megoldással zárult az ‘életvezetési’ tanácsadássá átkonvertált beszélgetést. Köszönöm az égieknek, hogy szent törődéssel kezeltem a helyzetet.
A nyugalom szigetén várlak tehát a stúdióba nálam – sok-sok megtapasztalással megérve.  S, ha megérint a nyugalom varázsa, talán te is jobban vágysz majd arra, hogy megteremtsd magadnak, s szeretteidnek, a saját lelkedben, és az otthonodban! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu