A Plútó elindul égi útján

Október 9-én a Plútó abbahagyja tolató mozgását és újra aktívba vált a Bak jegyében

Szép lassan feloldódnak a ‘beragadások’ – most majd könnyebben tudod meglépni, megoldani mindazt ami eddig olyan nehezen ment. A Plútót hamarosan, október 23-án Szaturnusz mester is követi majd – sorsbolygónk nagy energiákat mozgat meg.

Nap, mint nap sorsteremtő energiák hatnak. Az égiek hasznos információkkal szolgálhatnak – álmaidban talán a jövődet álmodhatod meg… Én nagyon élvezem, sok segítséget adnak.
Itt az időszerű változások ideje. A radikális változtatást hozó energiákkal megáldott Plútó mindig teljes körű változásra, átalakulásra inspirál.
Légy erős, légy bátor hozz radikális komoly döntéseket: Ott ahol nem tudsz kiteljesedni, onnan el kell menni, ami kiüresedett azt le kell zárni, ahol korlátoznak téged ott nincs helyed. Ahol krízisben vagy, ott kell változtatnod, mert az már nem a te helyed.
Vedd észre, ha bezáródik egy út, figyelj a jelekre. Hallgass a megérzéseidre, hallgass a szíved hangjára, az égi sugallatokra – légy tudatosabb, megfontoltabb, mert csak így lehetsz sikeresebb. Szövetkezz a tieiddel, szabadítsd fel magad a korlátaid alól – tedd meg azt, amitől eddig elzártad magad.
A Plútó őrzője Azrael arkangyal. Őrangyalod keresztül vedd fel vele a kapcsolatot és kérj tőle segítséget, ha úgy érzed, hogy elakadtál a sorstervezésben.
Szüless ujjá és megújuló erővel kezdj új életet. Építsd fel az új világodat – alkalmazkodj az új szelekhez.Sorselemzéssel, előretekintő tarot elemzéssel várom szeretettel továbbra is az ezoterikus Hölgyeket! Kameres messengeren, vidóhívással is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről.
Grátisz: csakra-aura-meridián-nadi hangolás, energetikai feltöltés, gyógyulást erősítő energia átadása, energetikai szint emelés. Léleköleléssel:


Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu