A rendrakás hónapjában – szeptember

Szent Mihály hava – Őszelő – Földanya hava

Ebben a hónapban a kapcsolati harmónia megteremtésén lesz érdemes dolgozni!

A tarot nagy arkánum kilencedik lapja tartozik hozzá – a Remete, a bölcsesség lapja. A megfontolt türelem mindennek az alapja. A jó ítélőképességről szól ez a kártya, ha életedben ezek a tulajdonságok megtalálhatók, akkor inkább arra figyelmeztet, hogy túl magas a mércéd magaddal, másokkal szemben. Ha hiányzik, akkor inkább az a mondandója, hogy enged felszínre jutni a kritikus énedet.
A számmisztika kilencese egy magas rezgésű mágikus szám – a beavatás, a bölcsesség rezgését szimbolizálja.

A Merkúr a Mérlegben szeptember 9-én retrográdba vált. Ezen időszak abban segít, hogy meghúzd egészséges határaidat, és tedd harmonikusabbá-kiegyensúlyozattabbá- egészségesebbé kapcsolódásaidat. Ami nem működik azt most véglegesen el kell elengedne, le kell zárnod, mert csak hátráltatni fog téged, és lesz olyan amit megújítani felfrissíteni kell csak, hogy újra önnön fényében ragyoghasson. A valódi egyensúlyra törekedj a belső világodban is: a test az elme és a lélek szintjén is.
A Szaturnusz-Uránusz még feszült fényszögben áll. Ha elakadnál, változtass irányt – mérlegelj a saját akarat és a lehetőségek között. Maradj aktív, ne állj le: dolgozz határozottan a biztonságodon, engedd el a félelmeidet, összpontosítsd az energiáidat a pozitív dolgokra.
Old meg a feladataidat nézz szembe a nehézségekkel, és maradj éber a Merkúr hátrálásban. A Merkúr bolygó szeptember 10-én kezdi meg retrográd mozgását a Mérleg jegyében, ami egészen október 2-ig így is marad. A tolatós mozgásban alatta szokásos elakadások érvényesek – legyetek elővigyázatosak és figyelmesebbek.  Kapcsolódjatok őrangyalotok magabiztossággal töltő energiájához.
Ahol fény van arra közeledj, ahol építhetsz, arra menj, ahol világosság van, azt szeresd!

A hónap legfontosabb napjai:

Szeptember 1-én  nagy hév-lendületben lehetsz a szaturnuszi energiák alatt. Nagy sorstanítások jöhetnek: légy átgondolt, éber, pozitív teremtő akarattal alakítsd a sorsodat.
Sorselemzéssel várlak szeretettel!

Szeptember 5-én a Vénusz a Szűz jegyébe lép a földies energiákban gyakorlatiasabbá válhatunk az anyagi életben. Felelősségteljesebben kezelhetjük pénzügyeinket.
Pénzteremtő meditációval is kereshettek.

Szeptember 10-én 11 óra 58 perckor Telihold lesz a Halak jegyében. A Teliholdas rezgés a megbocsátás energiáját képviseli.
Szerelmi varázslatokkal szeretettel várom a Hölgyeket!

Szeptember 23-án 3 óra 03 perckor a Nap átlép a Mérleg jegyébe. A harmónia, a békesség és a szépség kerül előtérbe, és jobban vágyunk a társasági életre is. Készülhetsz a jóllétet és boldogságot hozó tradicionális őszi Lencsemágia.
Rezgésszint emeléssel segíthetek, hogy teremtő ered meglegyen.

Szeptember 25-én Újholdat üdvözölhetjük a  Mérleg jegyében – ez sokaknak nagy szerencsét jelez – ezzel agy új korszak egy teremtő időszak indul el életünkben.
Előremutató tarot negyedéves útmutatóval várlak szeretettel.


A nehézséget hozó időszakokban legyetek mértékletesebbek, vizsgáljátok felül a felmerülő ötleteiteket, engedjétek el a megfelelési kényszert, a váratlan változásokra rugalmasabban reagáljatok. Kesergés helyett keressétek a  kompromisszumra és a békés megoldásokra törekedjetek. Legyetek türelmesebbek magatokhoz, másokhoz. A feszült energiákat érdemes sporttal, mozgással, tánccal levezetni.
Ambíciót és kitartás, szenvedélyes jókedvet kívánok feladataitokhoz és tartós sikereket üzleti, anyagi területeken. Élvezzétek az életet ebben a csodás. spirituális őszi hónapban is!

Ha megrekednél sorsdolgaidban kérj konzultációs időpontot – spirituális tanácsadásra szeretettel várom továbbra is az ezoterikus úton járó Hölgyeket – bátran kereshettek. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu