A saját életedért te vagy a felelős!

Mindig és mindenkor elengedheted életedből azokat a helyzeteket és embereket, akik áldatlan állapotban tartják a sorsodat.
Köszönd meg részvételüket az életedben, és gondold át a tanítást, amit a helyzettől kaptál. Szeretettel bocsásd útjára a múltat. Legtöbbször ez sikerülhet is tudatosan, de a tudatalatti hatalmas blokkokat tárolhat, de ezt is oldani lehet.


A megoldás a blokkoldás.
Terápiás lehetőségként oldással, blokkoldással segítségedre lehetek! A tanácsadás kamerás skypoen és kamerás messengeren is elérhető – időpont egyeztetéssel kereshetsz. Konzultációkra, terápiákra, foglalkozásokra, tisztításra, oldásra bejelentkezni lehet: 0620 278 26 12
A sorselemzés mindent világossá tehet.
Amikor azt gondolod átok, vagy rontás van rajtad – talán csak egy téves eszme, egy berögzült gondolat, egy rossz minta amit követsz. Az önsorsrontás nem művészet, hanem rombolómunka.
A tarot mindig rámutat hol vannak a gondok. A teremtő képzelet mindaddig nem működik, amíg a múlt rossz emléke kísért, amíg lelked elrejtett félelmeit fel nem oldod.
A feloldás megszabadulás – a felszabadulás mindig öröm. Felszabadult lélekkel már be tudod vonzani teremtő gondolataiddal az új barátokat, és a pozitív lehetőségeket. Lehetőségedben áll: átalakíthatod a sorsodat. Megtalálhatod a békédet – a harmóniád, a belső egyensúlyodat, hogy az áldatlan helyzetből egy áldásos lehetőségbe kerülve létezhess tovább.
Kívánom, hogy érd el a belső béke és a boldogság állapotát!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu