A Sors, mint esély

A Sors egy lehetőség, hogy megismerhesd jobban önmagad.

“A sors ugyanis nem véletlenek sorozata, nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. A sors: esély. Esély az emberi teljesség és tökéletesség megvalósítására. Ezért sorsunkat meg kell tanulnunk megismerni és megérteni. ” – Thorwald Dethlefsen

Mindig jóleső érzéssel, tölt el, amikor valaki eljön hozzám egy személyes konzultációra és nemcsak a sorsát érti meg, hanem a terápiás megoldásokkal kedvezőbbre is fordíthatja az életét.
A Sorselemzés sok titkot elénk tárhat.
Megmutatja a lehetséges leszületési tervedet, amit bevállaltál lelki szinten – megélni, átélni, beteljesíteni itt, a földi létben. A mostan inkarnáció lényegében az előző életbeli sorsút áttisztítása elsősorban, de folytatása is lehet… a hogyan és mikéntet Te határozod meg.
A lehetséges élettervek felülírható, a karmikus létezéseket azonban mindig ki kell egyenlítenünk. Ami a sorsutadban áll azt be kell teljesítened.
A párkapcsolat is egy nagyon lényeges alap. Hiszen a társunk egyfajta tükör – hogy meglássuk benne magunkat. A leszületést és a halál időpontját is megírtuk – nemcsak a segítőket, hanem a feladatokat is meghatároztuk. A problémák tehát megoldhatók – a lélekemlékezet megmutatja Neked mikor, és hol van, merre lehet a megoldás. A gyermek-szülő viszony a tanulás időszaka – a lélek hozza össze az anyát és az apát. Azt a párt, akitől tanulni akar, akit tanítani akar.
Az előző életbeli emberek most is velünk tartanak – csak más és más szerepben. Ezért is lehet életünk minden szereplője ismerős – de arról sose feledkezzünk meg, hogy a főszerepet magunknak írtuk meg. A pozitív és a negatív aspektusunkat megélve készülhetnek az újabb karmák – mivel azonban az azonnali spiritualitás világában élünk, a jelenben a jóvátétel azonnal eszközölhető – és kiegyenlíthető! – a következő életbe át nem vihető. A meg nem tanult leckék mindig visszaköszönnek – a helyzetfelismerést segíthetik az angyalvilág csodás, hatalmas rezgésű lényei. A szituációk mindig a megadott életfeladattal összerezegnek – arra alapozva könnyebben megérthetők.
A személyes évek a lehetőségek időszakát ismertetik – a korrekt születési dátum alapján – már a Lilith-a fekete hold is megismerhető. El kell fogadnunk magunkat a negatív és pozitív énünkkel együtt, hogy fejlődhessünk.
Az önmagunkon dolgozás alapja az önbeavatás – ami szó szerint beavat egy-egy spirituális tanulási szinten – életünk bizonyos szituációjába sodorva bennünket.

Aki nem lép, az marad, aki marad az süllyed. A felemelkedésé, a fény felé haladás egy életprogram. Ha pozitívan szemléled az életed – mindenre találsz megoldást. Minden a helyére kerül, mert a sorsutadon haladva – arról le nem térve – minden megtapasztalás tanít valamire, amivel többek leszünk. Még a rossznak is értelme lesz, méghozzá a legnagyobb tanítást hozhatja el neked.
A fájdalmak feldolgozása is a tanulás része lehet. Így tehát néha az ‘ellenségek’ a legjobb tanítóink lehetnek. A elengedés és az újrakezdés mindenki életében megírt szerep. Soha semmi sem történik véletlenül – mindent ami elénk kerül magunk vonzunk be életünkbe, és a saját sorsutunk nagy lehetőség arra, hogy megtanuljuk a leckéket. Így szemlélve, a megtapasztalásaink a tanítóink lesznek.

Minden áldás tehát, ami életünkbe lép – szeretet és hála érte a Teremtőnek!
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, az ezoterikus Hölgyeket!Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach(lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu