A szerencse most is elkísér!

H E T I  T A R O T !

Március 25-től – 31-ig.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária


A hét eleje a tűz elemnek kedvez.
A Torony XVI.
Félreértések, egymás melletti elbeszélések, nézeteltérésekkel telített a hét eleje minősége. Retrográd Merkúrban leszünk – ez a közlekedésben is nyomot hagyhat. Ha bizonytalan vagy kérj segítséget, döntéseidet ne hamarkodd el. Lehet, hogy bizonyos dolgok máshogy alakulnak majd, mint ahogy tervezted. Legyünk nagyon éberek, és tudatosak. A hét eleje energiája a Vízöntő, Kos, Oroszlán és Mérleg napjegyűeknek kedvez.Nem ajánlatos műteni az ereket és combnyakat. A kulturális program, vagy a hegyvidéki séta, túra jó program lehet. (A Hold a Nyilasban lesz jelen.)

A hét közepe a föld elemnek kedvez.
A Bolond XX.
Figyeljünk oda éjjeli üzenetálmainkra, Raziel arkangyal segít megfejteni. Újba fognánk már, de elengedni, oldani nehéz lehet. Valami visszatart, valaki visszahúz… A Merkúr a hét közepétől segítségünkre lehet. Oldásokkal, blokkoldással szeretettel várlak. A Jupiter a Nyilas jegyébe lép. A hét közepe energetikája igen kedvezően hat majd a Halak, Bika, Szűz és Skorpió napjegyűeknek. Nem ajánlatos műteni a csontokat, fogakat és az izületeket. (A Hold a Bak jegyében jár majd.)

A hét vége a levegő elemnek kedvez.
A Nap XIX.
A hétvége a karmakiegyenlítésnek kedvez. Adni és kapni is lehet. Ha kiáradásban vagy – a szívcsakrád a szeretet rezgésében, rugalmasabban veheted az akadályokat is. Család és rokonlátogatásnak, kapcsolattartásnak is jó ideje lehet.Ügyelj a tiszta kommunikációdra. Azokkal barátkozz és társulj akikkel egy rengésszinten vagy. A hét vége energetikája a Kos, Ikrek, Mérleg és a Nyilas napjegynek kedvez. Nem ajánlatos műteni a a visszereket és a lábszárat sem. A baráti, rokoni találkozóknak kedvező programokat szervez. (A Hold a Vízöntőben lesz.)


A héten érzékelhető jupiteri rezgés segít tapasztalatainkon keresztül tudatosodni, a plútói energia segít, hogy összeszedett erővel tudni hassunk. Ha pozitív vagy, kapcsolataidban előreléphetsz, lesz aki sikeres vizsgát tesz a héten, de eljegyzés is jöhet, habár egyesek érzelmi dolgokban csalódni fognak, azért ügyeitek sikeresen haladhatnak előre. Hozz felelősségteljes, érett döntéseket – keresd a jó megoldást mindenben!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetetek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php