Se veled, se nélküled… hogyan lehet?!

A se veled, se nélküled kapcsolatot elengedni nem lehet!

A karma szanszkrit szó, jelentése cselekedet. Tágabb értelemben ok és okozat. A karma a kiegyenlítődés törvénye. Minden tett és gondolat halhatatlan és kitörölhetetlen az Univerzumban. A cselekedetek mellett azonban a szavak, gondolatok és az ezekre történő reakció is karmát eredményez.
Akivel még dolgod van- nincs kiegyenlítve a karmád, azzal nem tudsz szakítani, azt nem tudod elengedni! Ez nem kötés, nem prikézsia, nem rontás – ezt levenni nem lehet. A karmát mindig ki kell egyenlíteni. Karmaoldó meditációt felvenni lehet, felküldeni lehet – az égiek segítenek a könnyebb kiegyenlítésben, az oldás energiáját indítva el egyben feléd és a másik fél felé is. Nem kényszer, nem harag – nem büntetés hanem spirituálisa adósság a kiegyenlítődés.


Egy kedves kis szőke hölgy keresett meg, hogy élete társát el szeretné már végre elengedni, mert nem jó vele…valami nincs rendben. Valahogy nem tud kilépni a körből, nem tudja elhagyni, de éli sem tud már vele…  egy helyben toporog a kapcsolat. Aztán meg valami mintha nyomasztaná ebben az egészben.
Egy karmikus kapcsolatot vázoltak fel a lapok, s a megérzéseim mutatták hogy még nincs vége a dolognak. A szellemvilág üzent: a karma nincs még kiegyenlítve. Rányomoztunk erre… A léleknyitó tisztító-oldás alatt (ezt a speciális technikát alkalmazom) a kiderült mi is volt a tévedése előző életében élete párjának, s miként, hogyan is bánt vele. Amíg nem rendezik a helyzetet, kiegyenlítetlen a számla addig nem tud eloldódni tőle sem.
A hölgy megértette és elfogadta a helyzetet. A kiegyenlítődés módját is mutatták az égiek: Uriel arkangyal, Szaldalfon és Mihály arkangyal segítő energiáját kapta meg, hogy rendezze az életét és a régit, elengedve, a konzekvenciát levonva,  a tanulást megtartva új életébe fogjon. Sürgetni nem lehet semmit sem – az idő olyan, hogy mindent rendelt ideje van. Szép és harmonikus jövőt jeleztek az üzenetek, amiket átadhattam neki, sorsa jobbra fordul, pozitív lehetőségei lesznek. Felszabadult mosollyal távozott, miközben csillogó szemekkel köszönte meg az útmutatást nekem és az égieknek.

Nemcsak az előző életbeli dolgokat, hanem a mostani élebei felgyúlt karmát is rendezni kell. Már nincs olyan, hogy átviszed majd az következő életedbe: az azonnali karma spiritualitásában élünk. A kiegyenlítődésre kell törekedni – a múltbéli tartozásokat le kell róni- azután lehet csak továbblépni.
A szerencsés és sikeres kiegyenlítődés után – mindenki eldöntheti, hogy mikor lép tovább.

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia
Karma-oldás, szívcsakra tisztítás, energetikai szint emelés
Tanácsadás – terápiák
Angyal kommunikáció – angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php