A tanácsadó – fejlődni, élni tanít!

 

A sors mindenkit a spirituális világ felé irányít, csak nem mindenki érti az utalásait. A spiritualitás az én értelmezésemben persze nem azt jelenti, hogy el kellene szakadni a valóságtól, és valamiféle elvont lelki-szellemi, felhők közötti világban kellene lebegni. Sőt, aki valójában spirituális, az minden szándékát és gondolatát leföldeli, azaz itt a 3D-ben fizikailag is megvalósítja, de az ehhez szükséges információkat nem a racionális elméjéből, hanem egy sokkal hitelesebb helyről, a tudata központjából, a szívéből szerzi be. – Ara Rauch

 

A spirituális tanácsadó egy ébresztő ember! Tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az Univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
Tehát semmiképpen sem pincér, akitől rendelhetsz, és nem is szolgálgató, akit felfogadhatsz és megfizethetsz arra amit te akarsz – az érintőképernyős menüpontból! Azt mondja el, amire szükséged van – néha komoly tanítást adhat, elakadást, blokkot oldhat. Azt fogadja, akivel dolga van, akinek adni tud, akit a magas szintü szellemvilág hozzárendel. Tehát ördögi lelkeket nem vállal.  Spirituális mesterként fogad, hogy vezettetést adjon, hogy segítséget nyújtson. Égi csatornákkal van összeköttetésben, szava szent, amíg közvetít, nem a saját véleményét mondja.Nem azért született le, hogy téged szórakoztasson – akit előkaphatsz akkor, ha unatkozol.

 Magánemberként pozitív meglátásban éli életét, segítőként örömteli szolgálatot teljesít. Manipulálni, megvezetni sem tudod –  csak magadnak ártanál vele. Motivál, és inspirál, lelkesít és rávezet arra az útra, ami neked rendeltetett. Nem kritizál, és nem dönt a sorsod felett – szabad akarattal rendelkezel. Megtiszteltetésnek veszi, ha beavatod titkaidba, ráhangolódsz a kölcsönös kommunikációra és átgondolod tanácsait.Idejéből Neked szentel, szellemi erőkkel közvetít. Nincsenek elvárásai veled szemben, beintegrálhatod az életedbe a tanításait, vagy mellőzheted okos meglátásait – a sorsodról te magad dönthetsz. Fejlődni, megtapasztalni jöttünk, aki nem emelkedik az süllyed. Szeretettel várom továbbra spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!
Fény és Szeretet Legyen Veletek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rezgésszintemelés
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Tanfolyamok

Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php