Jóvátételre jó alkalmak!

H E T I   T A R O T !
November 18-tól november24-ig.

Sok olyan dolog találhat meg újra, amit előzőekben nem jól oldottál meg. A múlt visszaköszön, csak azért hogy most jobb lehetőséget adjon számodra. Gondold át tudatosan a helyes lépéseket.Karmákat lehet kiegyenlíteni, spirituális adósságokat lehet helyretenni.  Nem naivan, okosan, megfontoltan, józan ésszel cselekedj!

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Szerencsekerék X.
Ki mint vet úgy arat. Szerencsés lehetőségek jönnek a hét eleji napokban. Vedd észre, vagy teremtsd meg a szerencsédet. Ha karmát karmára halmoztál, most visszakapod azt, ami neked jár, a sorskerék körbejár. Sorsfordító idők járnak – mozdulj ki a kényelmi zónádból, hagyd, hogy az „élet történjen veled”!
A Jupiter a Nyilas csillagjegyhez van rendelve, melyhez a Szerencsekerék lapja társul. Az asztrológiai Szerencsekerék arra bátorít, hogy az élet kínálta váratlan lehetőségeket azonnal ragadjuk meg, haladjunk bátran előre.
Kedden a Mars a Skoprióba lép! Egyeseknél szexuális zavarok keletkezhetnek, figyeljetek oda az étkezésre is – főleg azok, akiknek gyomor problémáik vannak!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. Jó program lehet a színház, és a baráti találkozók-rendezvények. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedveznek a hét eleji napok. (A Hold a Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Mértékletesség XIV.
Régi ismerősök, rég elfeledett helyzetek bukkanhatnak fel életedben. Tedd helyre a dolgokat, a sérelmeket dolgozd fel, és engedd el. Nosztalgiázni jó lehet, talán olyan találkozás is jöhet, ami a szívednek kellemes lehet. Anyagi, vagy üzleti téren is jó lehetőségek jöhetnek – ha nem így lenne, blokkoldással szeretettel várlak, ha felkeresel.
Csütörtökön a Merkúr befejezi tolató mozgását és a Skorpióban előreindul!Megszűnőben lesznek a kommunikációs gondok – szerződéskötésre is jó alkalmak nyílnak, a közlekedés is normalizálódik.
A Mértékletességhez a Nyilas energia van rendelve: Optimizmus, és felfedezővágy jellemző a nyilasra. Ha ez az energia nincs jelen, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy bízzon a megvalósulásban, és induljon útra, fedezze fel a lehetőségeket, amik sikerre viszik, engedje a fantáziáját nagyobb pórázra, és bátran induljon utána. Ha jelen van az energia, akkor pont az ellenkezőjére biztat, hogy ideje egy kicsit visszább fogni, mert már inkább álmokat kerget.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A barkácsolás, az olvasás jó időtöltés lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet a hét közepén. (A Hold a Szűz jegyében lesz majd.)

A hét vége levegő minőségben lesz.
A Császár IV.
Életed teremtője, és uralkodója vagy – sorsteremtő hatalmad van! Egészséges önbizalmadat fejleszd, és haladj pozitív akarattal. Minden dolgot mérlegelj, kapkodva nem lehet irányítani. Döntéseidben, lépéseidben légy határozott.
Az Uralkodóhoz a Kos energia van rendelve: A jogok, rend, fegyelem, céltudatosság jellemzi, az irányítás mestere, de vigyázni kell, hogy ne legyen annyira merev, hogy ezzel másokat sértsen, és eltávolítson mindenkit maga mellől.
Szombaton a Nap belép a Nyilas jegyébe. Oldásra, blokkololdásra, energetikai terápiákra jó időben leszel – köszönöm, ha felkeresel.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Mindenféle művészettel kapcsolatos program jó szórakozás lehet. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. (A Hold a Mérleg jegyében jár majd.)

Ha megfogadod a jó tanácsokat, és elengeded a rossz, negatív berögzött mintákat, nagyot alakíthatsz a sorsodon megint!Éléslátással haladj előre, az égiek ha jó úton haladsz gyorsan segítenek!Engedd meg magadnak a jóllét adományát, és fogadd el az Univerzum ajándékait. A kishitűség nem erény, válaszd a legjobb lehetőségeket, értékes vagy, megérdemled. Ünnepeld az Életet!
A november 23, 24 és még a 25 is sorsfordító napokat jelölhet – imákra, mágiákra, hálára és teremtésre is jó időben leszel. Használd ki a kedvező alkalmat!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz! Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php