A távozásra is fel lehet készülni – Gyászban

Gyászban – ezoterikus gyászterápia

“A testi halál előtti utolsó, néhány pillanatban, és meghalás közben, önmagadat formamentes tudatosságként tapasztalod meg. Hirtelen nincs többé félelem, csak lelki béke, és annak a tudása, hogy „minden rendben”, s hogy a halál csupán egy forma feloldódása.Ekkor rájössz, hogy a halál végső soron illúzió. Ugyanúgy illúzió, mint a forma, amellyel azonosultál.” – Eckhart Tolle – Megszólal a csend

A távozásra is fel lehet készülni. Sokan vannak, akik tudják, érzik, sejtik, hogy kedves szerettüknek már kevés ideje van hátra, itt a földi létben – és lassan el kell őt engedniük a Fény hazába. Ilyenkor a legjobb, ha minél több időt töltesz együtt vele, és  szép emlékekkel búcsúzhatsz el tőle. A vitás kérdéseket jobb rendezni előre, hogy harag ne maradjon benned, se benne, ha ott lesz az idő az átkelésre. De ha ez nem sikerülne, a hadó energia által lehetőség van az ezoterikus gyászterápiában arra, hogy a halál után is tudj beszélni vele, és megbocsáss neki, vagy ő neked.
Ha úgy érzed szeretnél tudni róla, hogyan van odaát, és mit üzen neked keress meg lélekkapcsolati szertartásra. Szeretettel várlak egy előre megbeszélt órában az ezoterikus foglalkozásra – amikor már készen állsz, és készen áll ő is arra, hogy kommunikáljon veled. A részletekről érdeklődhetsz nálam – a szeánszról, és a kedvező időről is – és egyeztethetünk a lélekoldásra. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu