A Telehold a vizes Halak jegyében köszönt be ránk!

Szeptemberi Teleholdban!

Szeptember 14-én, szombaton 6 óra 35 perckor telítődik a Hold a misztikus Halakban.

A Halak jegyet a Neptunusz bolygó uralja. A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek. A Halak, tarot kártya párja az Akasztott Ember. Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket.

A békére törekedj, ne a haragra – kerüld a viszályt! Megérzéseink elég intenzívek lesznek – a jelen lévő spirituális energiák magas szinten rezegnek. Van aki nagyon érzékeny, és sértődékeny lesz – vigyázzatok a kommunikációval, másokat meg ne bántsatok, meditálással, relaxációszenével oldhatjátok a feszültséget..
Ami miatt aggódsz, ami feszültséget generál benned azzal van a dolgod. Teremts harmóniát a életedben – engedd el a nem működő dolgokat, helyzeteket, és embereket. A félelmet keltő gondolatokat és rossz érzéseket. Hagy, hogy ami, aki kifelé tart az életedből az kirezegjen. Ha valamit nem engedsz el és már nincs helye az életedben, azt nehezen tudod megemészteni, gyomorpanaszokként jelentkezhetnek a tünetek – a lélek mindig üzen! Ne engedd,  hogy a mentális mérgek a fizikai testedben aktiválódva betegségként átíródjanak benned. Ne foglalkozzatok negatív dolgokkal, gondolatokkal, mert mindaközben csökkenhet a rezgésszintetek. Oldással, blokkoldással szeretettek várlak, ha felkeresel konzultációs időben.

Mihály arkangyal segít az elengedésben – imagináld őt, hogy lelkednek segítsen. Hagyd, hogy körbevegyen téged a körülölet csapatával, és félelmeidet eloldva, energiádat megtisztítva okosabban és tudatosabban gondolkodhass a jövődről. Remek nap szerelmi varázslatokhoz –  Haniel arkangyal is sokat tehet érted. De atlantiszi gyertyamágiát is készíthetsz.
Az Időkapuban ezen a napon Savakjah őrangyal áll, az Erősségek karából Kamaél arkangyal csapatából. Jupiteri energiáival a kibékülésre inspirál téged.  Imájával megidézheted: „Savakjah segíts, hogy magasabb énem hangja elérje értelmemet és megértsem az angyalok nyelvét. És add meg nekem a szükséges erőt, hogy céljaimat elérjem, új életet kezdhessek. Szeretlek Téged. Ámen.”

Mint mindig teleholdkor most is százszoros energiák hatnak – teremteni azonban csak magas energiaszinten lehet. Hangold fel a csakráidat, és inkorponáld az őrangyalodat, vele mindig minden könnyebb!
Érdemes ezen a napon nyugtató relax masszázst igénybe venni, meditálni, jógázni, sóbarlangra menni, avagy kellemes illóolajos fürdővízben hemperegni. Az energetikai tisztítások is igen jól működtethetők ezen a napon, a tértisztításnak is remek ideje lehet – jó ötlet ha ezt tervezed.

Használhatjátok a következő mantrát: „Mindent elérek, amit igaz tiszta szívvel akarok, egészséges, tudatos, bölcs és értékes vagyok. Szeretem, becsülöm és tisztelem magam!”

Kívánom, hogy légy kreatív és együttérző, a diplomatikus megoldások fel törekvő, bölcs döntéshozó spirituális ember!

Csodás kapcsolódást a varázslatos energiákhoz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.
Konzultációk személyesen, skypeon és messengeren.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php