Őszi napok – sorsfordulati döntésekben

Te hol tartasz most az Életedben?

„Itt  az ősz, itt van újra!”

Sokféle bolygóhatás érvényesül ebben a csodás spirituális őszben. Kvadrátok, fényszögek, és mindenféle együttállások követik egymást… Általánosságban egy izgalmas, fejlődést szolgáló időszakot élünk meg megint. De hogy kinek milyen hatással lesz az életére, az nem lehet általános. Mindenkinél másképp fordul a sorsa, mindenki máshogyan veszi az akadályokat. Ki hol tart épp a sorsában, az fog vele történni,  abban lesz nyertes, abban fog fejlődni. Ott kap akadályt, ott kap erőpróbát és ott nyerhet is!

Minden megélés nagy energiákat gerjeszt.
Életünk Sorsunk nem halad mindig szép egyenes vonalban, van, hogy cikkcakkos irányt válasz Minden sorskör, minden sorsállomás nagy tanítást hordoz. Minden lehetőség megélése önbeavatást takar, spirituális fejlődésünket segíti. Személyes éveink sok mindenben lehetőséget adnak: költözés, párválasztás, munkahelyteremtés, elválás, gyermekszületés, halál, …mind mid az élet körforgása. A betegségekkel a lelkünk jelez. Minden történés valamire választ ad. Amit elindítottunk az mindig visszaérkezik hozzánk. Bosszú, harag, szerelem, szeretet, áldásos lét vagy önsorsrontásos átok. Te döntesz, te választasz, hová állsz, melyik irányba tartasz. Ha jó irányba fordulsz a kapuk kitáródnak, ha negatív vagy az ajtók bezárulnak. Sorsok akadhatnak el olykor,  verőfényes napsütés jöhet arra, aki csak a jóra gondol, s mindenben az igazat akarja. Életed minden szereplője karmikus kapcsolatban van veled – karmákat egyenlítesz, karmákat csinálsz minden nap.  Néha feketét, néha pirosat…


S o r s e l e m z é s   N e k e d!
Életed következő állomása terajtad múlik, teremtő erőd sorsot teremt. A személyes sorselemzésnem más, mint  a jövőd tudása. Ha kíváncsi vagy mi lesz, mi történik még ebben az évben veled szeretettel várlak egy sorselemzésre – tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia- auraolvasás. A másfél órás program ajándéka: csakra-aura tisztítás, harmonizálás, rezgésszint emelés.
Talán meglátod a helyes irányt, talán elkerülheted a balszerencsét, a veszteséget, vagy a magányt. Jöhet boldogság, szeretet, talán pozitívra változik minden, s az elakadásnak vége lesz. Kívánom, hogy Legyenek tiszták a gondolataid, és legyen erőd megoldani a feladataidat! Szerencse kísérjen, erő, kitartás!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php