Engedd magad az öröm állapotába átlényegülni!

„Mások terheit viheted helyettük egy darabig, de ezzel nem szabadítod meg őket az októl, amely rájuk idézte e súlyokat. Fontold meg, hogy átmeneti pihenést, erőgyűjtést jelent-e náluk e könnyebbség, vagy hátráltatást egy karmaszámla kiegyenlítésében, amelyet később mindenképpen meg kell fizetniük egyre növekvő kamataival együtt.” – Szepes Mária

Nem mindenki spirituális – és ezt el is kell fogadnunk. A spiritualitás igazából nem egy vallás, nem is csak egy életstílus. A spiritualitás egyben egy tudatállapot a szeretet örök fényének csatornájának lenni és egyé válni vele. Az igazi spirituális állapotban nincs semmi negatív gondolat és érzelem… Ha spirituálisan élünk, arra kell törekednünk hogy egy magasabb szintre segítsük a bolygónkat, hogy könnyebb legyen az átalakulás, ami velünk kezdődik el.

A fájdalomest a negatív érzelmektől álló entitáns.
Tudjuk, hogy minden gondolat és érzelem energiát termel – ha a negatív energiák felszaporodnak fájdalomtestet hozhatnak létre. Minden szenvedésünk a fájdalomtestben telepedik le – amit nem tudunk elengedni, amit nem tudunk felejteni… Ahogy a fájdalomtest növekszik fásultságot, lehangoltságot, és önsajnálatot és kiábrándultságot áraszt – aggódóvá és negatívvá válhatsz. Fájdalom teste mindenkinek van, kinek kisebb, kinek nagyobb. A lelki traumák, a sok stressz, avagy az érzelem túlterheltség is növelheti azt. A negatív energiákat az aurából kiürítve újra pozitív, életvidámmá válhatsz. Növeld folyamatosan az energiaszinted, keress olyan élményeket, amelyek örömöt okoznak számodra. Ne hagyd, hogy a fájdalomtested újra aktiválódva keserűséget árasszon beléd  – ne  engedd, hogy eluralkodjon rajtad a negativitás.
Ha egyedül nem tudsz változtatni ezen: Oldásra várlak, – terápiás változatban is! – hogy létező fájdalomtestből egy örömtestet építsünk fel Neked!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Oldás, blokkoldás
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php