Harmonikusabb időszak jöhet…

H E T I   T A R O T!
Szeptember 16-tól szeptember 22-ig.

Telehold után vagyunk. A Merkúr és a Vénusz is a Mérleg jegyében jár – ha pozitív vagy, konfliktus mentes napok jönnek. Keresd mindenben a kompromisszumot és a jó megoldást.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Merkúr a Mérlegben jár – segít, a párkapcsolati egyensúlyodat harmóniába hozhasd. Szeretetteljes, szerelmetes időszak van – élvezd. Döntéshelyzetben is lehetsz, válaszút előtt is állhatnak majd egyesek.  Ha így van, lesz: Haniel arkangyalt hívd, hogy segítsen.  Akik összevalók, azok össze is kerülnek. Párkapcsolati konzultációval kereshetsz – ha úgy érzed, valami  mégsincs rendben.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák a hét eleji napokban. Nem ajánlatos műteni a szemet, az agyat és a koponyát. A legintenzívebben felszívódó étkek a fehérjék – fogyasszatok leginkább ilyet. A Testedzés, és az ügyintézés is jó program lehet, de az erdei séta is jól eshet. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Próféta V.
Kedvező és kellemes, harmonikus napok jönnek a hét közepében. Valami sikerül, valami megoldódik, valami jó jöhet… Az égiek meghallgatták imáidat – a jó megoldás érkezik meg. Múlnak, enyhülnek a szorongások és a félelmek a jövőt illetően. Oldottabban élheted a sorsodat – ha blokkokat találsz rontásvizsgálatot is kérhetsz, jelentkezz be hozzám bátran, konzultációs időben.
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek lehet szerencsére a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a az állkapcsot és a nyaktáji szerveket. A legjobban felszívódó táplálékok az ásványi sók.
A takarításnak és a kertészkedésnek kedvező lehetősége lehet – de vásárlással is jól eltöltheted az idődet. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
Kedvező bolygóállások lesznek – tiszta helyzetfelismeréseid lehetnek – rendezettebb gondolatokkal, nagy inspirációval jó lépéseket tehetsz.Családi kapcsolataid is rendeződhetnek, tárd ki a szívedet – tedd oda magad ,érzelmileg.
Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos jegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hétvégi időben. Nem ajánlatos műteni a vállalat, a légcsövet és a tüdőt. A zsírok, az olajok a legkönnyebben felszívódó tápanyagok. Az olvasás a legjobb időtöltésed lehet – de a társasági összejövetelnek is kedveznek az energiák – barátságok is köttethetnek. (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

Ha gondod találsz valamiben, először nézz önmagadba, lehet a baj forrása csak benned van. Valami negatív erő kerített hatalmába, vagy csupán valami felkavarta a harmóniádat. Csendesedj le, az ősz eleji napok zajos forgatagában – mentális tisztítással zárd a napod lefekvés előtt, így szebb lesz az álmod, és frissebben, kipihenten ébredsz majd. Kedveskedj szeretteidnek valami aprósággal és rendezgesd a lakást, öltöztesd őszi ünneplőbe az otthonodat és a szívedet!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php