A tetovált lány…

Sürgős neki, meg fontos is…

Asajah, rátaláltam a lélektársamra, igaz ugyan, hogy most még valaki párja… De szeretnénk egy áldás a kapcsolatunkra – mondja a tetovált hölgy, aki buddhistának vallja magát.


Az ülés alatt a kapcsolat elemzés során kiderül, hogy az a bizonyos nagyő még javából kapcsolatban él a családjával, a barátnőjével, és a tőle született kislányával.
A tarot lapok szerint van barátság, és van kötődés – tehát nem romlott a kapcsolat minőség.
Azaz a hölgy el szeretné szeretni a párkapcsolatban, sőt családjával – egy gyermek született le – élő férfit szeretőnek-barátnak, saját magának.
– Tágra meredt szemekkel kérdezem – és akkor  ez szerinted rendben van ez így? Bármilyen lelki társ is az a valaki, nem vesszük el a csaádjától. Mert ő már oda szerződött, ott kötött szövetséget, lelki szerződés – szentségben él.
– Ja hát ezt nem tudtam, nekem csak tetszik, gondoltam megszerzem magamnak – mondja erre  a hölgy.
Azért valljuk, be ez egy kicsit démoni  – ilyet nem kellene tenni! Már azért sem mert spirituálisnak vallod magad. Át kellene gondolni a dolgokat, magadban. Mire készülsz és mit von maga után . Miért szeretnél fekete karmát magadnak?
Azt tudod ugye, hogy még eben az életben megtörténik a kiegyenlítődés- nem a következő életedben kapod vissza a Sorsról, amit most épp elkövetni készülsz? – kérdezek vissza gyorsban, hogy követni tudjam.
Megborzongva ébred tudatára  ördögi tervének  – és fejét rázva dörzsölgeti a karján lévő piros áldás zsínórját.
Aztán még tisztításokat csinálunk – úgy egy fél órában – lelkileg-szellemileg-testileg hatnak a magasfényű energiák.
– Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem – mondja kicsit zavarodottan. …és köszönöm ezt a nagyon sokat segítő ébresztő órát – lesütött szemmel köszön el, szemérmesen.
Ha úgy érzed, hogy összezavarodtál, nem tudsz dönteni a helyes és a méltatlan között szeretettel várom a Hölgyeket ezoterikus tanácsokkal –  akár párkapcsolati ügyekben  – hétvégi időben is előre egyeztetés szerint. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere
Asajah stúdiü
0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu